167

Анонимен

преди 5 месеца

Те затова не искат да слагат шумозолиращи прегради. Обясниха на хората, че магистралата била построена без акт16. Ето как чекмеджето на Бойко се е напълнило с пачки.

166

БАНКЯНСКО ГОВЕДО

преди 5 месеца

Участъкът от "Струма", където загинаха 45 души, е без Акт 16

165

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко е заради Радю, прокълнат е безбожника

164

Срам

преди 5 месеца

Комунистите направиха за 10 години 10 км път и точно там се пребиха хората

163

БАНко

преди 5 месеца

ПО НАПИСАНОТО ТУК ЛИЧИ МИСЪЛТА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ПОД ПСЕВДОНИМ ,, АНОНИМКА" !!НЕ СЕ КРИЙ ТИКВО , ПОЗОР СИ !!!

162

Анонимен

преди 5 месеца

До 162 - да това е оправдание защото не може да исхарчиш едни пари и след пет години да дадеш 100 милиона за реконструкция

161

Кристиян с джипа

преди 5 месеца

Ако не беше пътя, нямаше да блъсна Милен Цветков! Проектантите са виновни!

160

Кристиян с джипа

преди 5 месеца

Комитова изпълнява указания на Киро Канадеца да поемем вина за тежката катастрофа, която да бъде изкупена с пълно и безусловно пускане на СРМ в ЕС.

159

Анонимен

преди 5 месеца

Стари комунистически правила са убили 45 човека, но днес умряха още хора от 5 автобуса от ковид

158

Добре

преди 5 месеца

че са катастрофите, та да изразяваме политическите си пристрастрия. Крадете знаците, шофирате като ху...л.ави и после виновни: Бойко, Гойко, Доган, Първан и още Щатите, или Русия/зависи пак от пристрастията/ и още озонната дупкаи ощ и ощ, но никога, ама никога нямаме вина за нищо.

157

Хм

преди 5 месеца

Това, че пътят е строен 2007(добацевата епоха), оправдание ли е, че оттогава не е ремонтиран? И защо не са отстранени дефектите през тези години? Може би идеята е всяка власт да се грижи само за построеото по нейно време? Впрочем, Бацевите строежи са същия бо*к*лук като останалите...

156

уточнение

преди 5 месеца

А комунистът Бойко защо не я оправи за 12 г.?!

155

Анонимен

преди 5 месеца

Комунисти са проектирали тази отсечка по комунистически стандарти, македонци са я строили, комунисти са отрязали лентата

154

Анонимен

преди 5 месеца

А къщата в Барцелона е с акт16.

153

Петър Младенов

преди 5 месеца

Стига сте писали глупости! Всеки ден по този път минават хиляди хора. Лично аз съм минавал оттам стотици пъти. Смея да заявя че този участък е направо лежерен в сравнение с участъци на Игнатия Одос в Гърция с допустима скорост 120 км/ч и обратни виражи които се вземат с лек автомобил с не повече от 70 км/ч ако не искаш да излетиш (преди Кавала). Абсолютно безотговорно е една ОЧЕВАДНА шофьорска грешка да бъде изкарвана грешка на пътното строителство! В търсене на политически дивиденти олекваме!

152

Асфлта

преди 5 месеца

Отсечката е строена от Станишев точка.Тогава асфалта се ядеше

151

Анонимен

преди 5 месеца

Герберухи , разберете се Комитова или Тиквата са карали автобуса

150

Анонимен

преди 5 месеца

До 148 - "ДО 2009 БЕШЕ ОБИКНОВЕН ШИРОК ПЪТ" защото беше част от останалия път който беше стар и тесен и всеки ден ставаха катастрофи

149

Реалист

преди 5 месеца

Хайде прочетете, кога и кой е строил този скоростен път, и питайте защо нямал акт 16! Тази отново се опитва да пасе балъците! Всъщност, всичките служебни недоразумения лъжат с "истината"!

148

Абсолютен факт

преди 5 месеца

Състоянието на пътя(обичайно за всички БГ пътища) няма нищо общо с катастрофата. Да не мислите, че в Македония пътищата са по-хубави? Цялата истина се крие в съдържанието на багажника! Впрочем, готви се поредното национално предателство, като на България ще се вмени вина, а смъртта на 45-те шиптъри ще бъде отлична индугенция за пускането на Македония в ЕС!