142

Ехооо

преди 2 години

Ехо комуниститееее как стеее :) Отсечката нема общо с ГЕРБ , само за инфо, 2007г е строена комунистченцаааа :) хахахха

141

Е

преди 2 години

Това е промяната

140

Румен Владимиров

преди 2 години

Е какво стана сега? Хитрите северни мънкидонци, които пуснаха нелицензиран автобус на фирма собственост на политическа партия 135 пъти да мине през границата им, да прекарва в тайник неустановена лесно запалима течност, се ослушват и си траят, докато умните, красивите и интелигентните българи оповестяват публично че причината за катастрофата е в пътя!? В желанието си да ударят по Борисов пропуснаха факта че пътя е в експлоатация още от времето на Тройната коалиция! О времена, о нрави!

139

Анонимен

преди 2 години

Сега ще сложат ограничение от 90 км/ч и проблема ще е решен. Комитова няма понятие от пътища, чак сега измъдри причината

138

БАНко

преди 2 години

НАПИШЕТЕ МОЛЯ , ОТ КОГА И КОЙ Е ОПРЕДЕЛИЛ ТОЗИ УЧАСТЪК ЗА ,, МАГИСТРАЛА " И СКОРОСТ 120 КМ ???? ТОЗИ УЧАСТЪК НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДОРИ СКОРОСТЕН ПЪТ !!! ДО 2009 БЕШЕ ОБИКНОВЕН ШИРОК ПЪТ !!! ПРЕСТЪПНИКЪТ ДОЙДЕ ПОСЛЕ ......

137

Разруха и смърт

преди 2 години

Киро ще бъде Жан Виденов ама по десет

136

Анонимен

преди 2 години

Комунистите окрадоха държавата до 2011г. Но това което предстои сега ще е в десетки пъти по мащабно

135

брей ,бре !?

преди 2 години

Koмитова - ''двойкаджия'' , а Лилето Павлова е ОТЛИЧНИЧКАТА на Баце .Та по тоя повод пак да питам / от Перник де/ :Кога Лиляна Павлова ще върне парите за Язовира в Перник ,... КОЛКО ПЪТИ ДА ПИТАМ ?

134

Глупита

преди 2 години

Питайте Станишев, Масларова, Р Гечев , Р Овч и другите комунисти защо няма акт 16 " магистралата им

133

попа

преди 2 години

видимите резултати на ГЕРП !

132

Анонимен

преди 2 години

Един в коментара си от преди седмица позна. Като е станала катастрофа. Независимо от причината.....ограничениеееее! Токова им е акъла и експертизата. И познайте кой ще го спазва? Те сега не спазват 120км/ч!

131

Анонимен

преди 2 години

До ?!?Ще те разочаровам. Цялата мантинела е намерена в автобуса. Няма предходна катастрофа. Ядец! Ами Комитова, питай тези от инициативнип комитет на Радев защо е забатачен този път. 2011г. от ГЕРБ са се опитали да оправят нещата и като са видели батака с разминаването между кадастралната карта и тези на поземлените комисии се отказали. Вместо да изчегъртваш и казваш какво може да стане най-рано след 7 години вземи да оправи бакиите на тези дето издигнаха шефа ти. Покажете, че сте полезни!

130

Анонимен

преди 2 години

В правителството на харвардските отличници, Комитова е пълен двойкаджия. Вината за катастрофата е само и единствено нейна! Оставка и съд!

129

Топовен

преди 2 години

До Инж. ПродажниковАз разбирам и от изтребители, ваксини и домашна ракия

128

Доктор Сън

преди 2 години

И какво като няма акт16???? Ако имаше акт 16 немаше има катастрофа така ли?

127

Перник Изток

преди 2 години

Комитова е най-слабият транспортен министър който България някога е имала. В желанието си да изпълни поръчението на боса, който я е назначил, се опитва да уязви Бойко Борисов, но реално не прави нищо друго освен да нанася непоправими щети върху държавата. Нека този който назначи тази некадърница да си носи хатъра!

126

Ха-ха

преди 2 години

Откога комунистите станаха "демократи"! Може би техните синчета като докопат кокала, и вече са "различни"! Други пък минаха под дъгата, и вече се вживяха за такива!

125

Инж. Продажников

преди 2 години

В България всеки започна да разбира от футбол, Ковид и автомобилни катастрофи!

124

Петър Младенов

преди 2 години

Абе смешен, само едно куче ли се казва Шаро?

123

?!?

преди 2 години

За истината: На една от снимките от първия удар на автобуса в мантинелата се вижда: Как първите 4 колчета са изкривени по посока на пътното платно, а останалите 5 са изкривени към джоба за отбивката. от тук става ясно Че е имало предходна катасрофа и част от мантинелата е липсвала. Сега въпросите 1. Ако беше цяла мантинелата би ли могла да спре автобуса още на острова 2 Скъсаната мантинела ли е причината да се откъсне и да се завре под рейса и така да го подпали? Вината е на Комитова, лично!