76

Анонимен

преди 5 месеца

Изградете си добра диета, правете разходки с куче и спортни упражнения от книга вкъщи, постоянно учете нови неща, поне веднъж месечно давайте нещо на по-нуждаещи се от вас, правете си добра почивка, поне веднъж седмично казвайте молитва, така шанса да живеете до 90-100 се вдига значително.

75

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 61Ама те до 30г не са завършили следване, изживяват се още като тийнейджъри и една добра част живеят с мама и тате, които им плащат сметкита. Та от 30 до 40-45г не остава много като независим трудоспособен човек.

74

То па едни дигитални

преди 5 месеца

умения... Да си изтеглиш безплатно некой филм, да дремеш цел ден у фейсо, пардон, у тик-токо, в най-добрия случай да хакнеш профила на гаджето на съседа... Ама като огладнее, вика баба си да му пържи яйца.

73

Анонимен

преди 5 месеца

"при по-възрастните хора липсват част от съвременните умения, които са необходими за работната сила, като например дигиталните умения." _________ А експертът случайно да е забелязал, че при по-младите поколения има дигитални умения в излишък, но няма умения за работа? За разлика от по-възрастните, които са научени да работят, а не да стоят с часове пред компютъра.

72

А най-добре

преди 5 месеца

Хората да умират преди да се пенсионират и държавата да не плаща пенсии. Хората трябва да умират на по 50 години и да се раждат деца от 15 годишни момиче. Всичко ще е екстра за една малка и провинциална селска държава като нашата.

71

Баланса

преди 5 месеца

Значи трябва повече пенсионери да умират и да пестят пари от държавните фондове.

70

Алов

преди 5 месеца

Залагам апартамент и всичко в крипто борсата bitcoin, ada, ren, floki. И после _простите бг ще ми работят

69

шегуваш ли се?

преди 5 месеца

До До 69 Програмист -- когато средната продължителност на живота е 75 години?

68

светотатство

преди 5 месеца

При наличието на постоянни божи закони - всеки ден си измислят все по-нови!Господ е създателя-творец на всичко и той ще е съдията!

67

До 69 Програмист

преди 5 месеца

Май не правиш разлика между различните понятия - дигитални умения, дигитална грамотност и т.н. После защо да караме един примерно 90 годишен човек да учи нови нови програмно продукти. 90 годишен е равно на над 60 годишна възраст.

66

Експерт

преди 5 месеца

Статистиката е неточна, продължителността на живот е около 75-80.

65

програмист

преди 5 месеца

До ПешоВсеки божи ден излизат нови програмни продукти и не е достатъчна работа с компютър

64

перспективен

преди 5 месеца

Когато бях на 50 години и ме съкратиха безработен, търсеха семо до 35 годишни.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Таблици на НСИ. Мъж на 65 години статистически живее средно още 13,64 години, т.е. 78,64 години. Жена на 65 години живее средно още 17,45 години, т.е. 82,45 години. Това беше преди Ковид-19. Сега един бог знае кога ще те налази вируса.

62

Срам ме е че съм бъл

преди 5 месеца

Пркажено племе !

61

Анонимен

преди 5 месеца

През 2020 средната продължителност на живота падна с година и половина заради Ковид-19. Сега през 2021 вероятно ще падне с над 3 години.

60

До 61:

преди 5 месеца

Цитираш тотално измислени "статистики". Откъде ги взе? Цитирай източници?

59

Анонимен

преди 5 месеца

Вероятно професори и математици са изчислили )

58

Пешо

преди 5 месеца

Дигитални умения нямат не старите, а мързеливите! В България вече 50 години се ПРОИЗВЕЖДАТ компютри, така че не би трябвало да има такива хора. Аз от 5 години съм пенсионер, но през трудовия си стаж нямам нито един ден без работа на компютър, какво ще ме обучавате?

57

ДАНС на Борисов

преди 5 месеца

ДАНС на Борисов се е изродило пак в ДС, репресират хора с нови техники присъщи за ЦРУ !