41

Врачанка

преди 1 година

Много скандален човек! Мачка, обижда, подмолно се разправя с несъгласните с него. Груб,циничен. Разровете се за статии из нета и ще научите що за глупости и грубости пише и как се държи в безобидни ситуации. Това може да ви помогне да си дадете сметка как ли е изглежда в по- сериозни такива. За притокола- ваксинирана съм, не от него, не съм анти-ваксърка, но съм анти- орлинист.

40

Еди Койси

преди 2 години

Ако здравния министър , вместо да връчва "грамота" си направи труда да разпореди проверка на броя поставени ваксини от РЗИ Враца , може да се окаже , че почти всички ваксини са поставени "лично" от д-р Димитров.

39

Еди Койси

преди 2 години

Възможно ли е шефа на РЗИ Враца , възползвайки се от служебното си положение , да е оказал натиск върху служителите си или част от тях , да отчитат поставени от тях ваксини , като поставени лично от него ???Съмненията се подклаждат още повече и от факта , че поставянето на ваксини изобщо не влиза в задълженията на директора на РЗИ .

38

Еди Койси

преди 2 години

Я да видим ! Орлин Димитров бил поставил лично ... колко бяха? - 1494 ваксини . За периода от 1 .11 до 29 .11 . Каква самоотверженост само от страна на д-р Димитров !!! ... А дали този необичаен за доктора ентусиазъм , не е свързан по някакъв начин с факта , че ЕС плаща по 10 лв. за ваксина на този който я е поставил ??? Я да изчислим възнаграждението за 1494 поставени ваксини - 1494 ваксини по 10 лв. = 14 940 лв . Ха , близо 15 хиляди лева за ноември . Не е зле , никак не е зле ! Плюс грамота , лично от министЕра . На фона на тези цифри , неизбежно възниква въпроса - Възмо

37

Анонимен

преди 2 години

Голем!

36

Анонимен

преди 2 години

Изкарал е 15 хилки..

35

ngfnfg

преди 2 години

УДАРНИК

34

Анонимен

преди 2 години

Значи е унищожил здравето на 1494 човека и не ми се мисли ако нещо стане с тех какво ще му се случи

33

КОЧЬО

преди 2 години

За да гушне 15 бона отгоре над заплатата, смятай ква далавера се върти?!

32

Ню синема

преди 2 години

Ще направи филм за този герой,. За плаката " Доктора-герой върху купчина сприцовки, С благ и ясен поглед гледа в бъдещето. Разплакана майка дава детето си в ръцете му. Прогледнали, и проходили инвалиди плачат зад него. Тълпа екзалтирани фенове с плакати победа и последния неваксиниран трябва да умре

31

Фюрера

преди 2 години

Браво мойто момче, райха има нужда от хора без съвест. Браво

30

Като казвате РЗИ

преди 2 години

Кунчо кога ще говори за омикрон,като доктор на годината,който не е виждал пациент и на снимка чакаме тежката му дума по въпроса!

29

Анонимен

преди 2 години

Убиец мръсен!!

28

Aнонимен

преди 2 години

Браво на кмета!

27

Анонимен

преди 2 години

Така върви плаНдемията , с наградки и поущрявания и хиледарка за първа линия на разни голи охлююви

26

Анонимен

преди 2 години

Наградата трябва да се казва Менгеле .. това не е за гордост

25

Браво !

преди 2 години

Най-великият ваксинатор на всички времена ! Ще му отделят цяла страница в учебниците по история!

24

Анонимен

преди 2 години

Да точно така точно толкова хора умират на всякаде в бг този заслужава награда в затвора дано да горите в ада

23

До 22

преди 2 години

2 милиона × 10лв. = 20 милиона, Не 2 милиарда!

22

Коприва

преди 2 години

В BulNews има интересни публикации за поведението на доктора в социалните мрежи, а снимката му е малко стряскаща. Врачани нама ли тук, да кажат нещо?