9

ДЯдо Коледа

преди 5 месеца

ALO AMAN OT бандити на власт в София..Предупреждаваме от години че е нужно увеличение на ЛЕЧЕБНИТЕ ДЕЗИНФЕКЦИОННИ НАПИТКИ НАД 40 Градусови.. НАд 65 % от населението Не получава доходи за нормален живот в България. Терористите на власт крадат десетки милиарди годишно през бюджета през подставени фирми и

8

Vs

преди 5 месеца

60/40, 80/20, ваксините, разходите за болните, помощите? Да не мислите,че ще ви излезе безплатно? Неее, безплатно не можеш да се изп.каш, трябва да дадеш левче! Нали знаете кой плаща цената за тия магарии последните две години? Най - бедните и крайните потребители!

7

Анонимен

преди 5 месеца

До Нормален Грешиш. Акцизът НЕ зависи от цената. Акцизът е твърда сума на литър. Освен това алкохолът е едно от малкото неща, което не са се вдигнали. Моето обяснение е, че на доста българи заплатите са се вдигнали и консумира купешки алкохол. Забелязвам промоционалния алкохол от големите вериги се изкупува за часове. Става въпрос за уиски, водка, бърбън.

6

Анонимен

преди 5 месеца

А дамаджаните броени ли са?!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Аз преборих ковида с един кашон Smirrnoff литровка, един стек доматен сок и един пакет черен пипер. Едно хапче не съм изпил. Сега съм заредил същия ареснал за Omikroin и го чакам по Коледа!

4

Нормален

преди 5 месеца

Има логика - цената на алкохола се вдигна, а акцизът е процент от сумата. Нормално е да се е увеличил.Същото е и с горивата - Държавата събира огромни суми от акциз и ДДС, друг е въпросът къде отиват парите...

3

Доктор Сън

преди 5 месеца

Я кажете за потреблението на пиячка колко се е вдигнало :) Една позната бачка в Нон Стоп и каза, че от началото на пандемията не смогват да зареждат алкохол, такова нещо никога не била виждала.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Искахме промяна, имаме промяна.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Еми да, хората изпушиха от пропаганда и търсят утеха :) Наздраве!