68

Анонимен

преди 2 години

На Кунчев му било много топло. Намирал се до някакви огньове и някакви със рогата го бодяли. Дойче Зеле го каза.

67

Инженер

преди 2 години

Повече от естествено е, че вие академиците няма да сте остров. Важвоно е останлите нипмални хора, неакадемици, да не се разболеят Честито на академиците от Свищов и София ! Стакива академици, Господ да ни е на помощ. Ако той не може, ние простосмъртните знаем какво да правим !

66

Хахах

преди 2 години

Възможно ии аз да горя! Само един БОГ знае! Но пък тези вършат делата на дявола! А ти не бъди толкова тънко обиден,а си обмисли поведението и делата и се покай! Лек ден!

65

Анонимен

преди 2 години

На 24.11. Южна Африка отказва ваксини на Шмайзер и Джонсън- не искат вече. На 26.11 СЗО обявяват, че на 24ти е намерен нов опасен вариант в....Южна Африка, разбира се. Къде другаде?

64

Портите

преди 2 години

На Ада са широко отворени ! Заповядайте господа сатанопоклонници! Заблудена или платена ***! То ни бяха матемятици,професирри,академици.....бреййй,ясно ми стана по каква система са подготвяни тези убавци! Оня ден го открили щама,вчера го изследваха,днес симптомите знаят! От ЮАР бил,а здр.министър на тази държава каза че Европа и Англия разпространяват неверна инфо за този т.н микрон! Още ли им вярвате? Поне не се плашете вече като преди!

63

Анонимен

преди 2 години

айде сега пък алерголози, що не поканите Луна да коментира, че да стане пълен панаира? намерили мутация преди 3 дена - всички на куп се изредиха да се "изхождат" в медийното пространство, почна да става досадно

62

Ще бъдем

преди 2 години

остров на щастието, ако всички като тоя и той включително ги пратим на мисия в космоса.

61

Анонимен

преди 2 години

Ще ни избиете без ваксини на ,,Пфайзер" сняг, студ, а няма ваксини по магазините. На такъв сняг как да изляза без защита от Пфайзер? Безотговорна работа.

60

Анонимен

преди 2 години

Не чухме Кунчев как мина първия работен ден вчера?

59

ТЕ

преди 2 години

До Анонимен ТОВА е целта на занятието--промяна на гените!Специалистите не може да не го знаятно шумът на зелените хартийки заглушава явно съвестта им!

58

Анонимен

преди 2 години

За какво са тези ваксини които не изпълняват изискванията за масовите им приложения да защитават от заразявания и разпространение на вирусите от групата на Ковид19+варианти,щама и мутаци възникнали възоснова на ваксинното приложение по състав,съдържание променящо условията за съществуване на имунната система в организма на човек едновременно променени, като условия въобще за вирусите при контакт с нея,като за някои с облаги от това,че е как изтощена,а за други изтощена,но натоварена без облаги.

57

А ся де

преди 2 години

Хем нов щам,не работели ваксите срещу него,Хем стимулират да си бодат ся по зомбивизорите ! Сатанински мишки ! Хората ги разбраха Що за стока са !А като нищо ще излезе че този нов щам е просто оправдание за щетите от ваксините! Мислете!

56

Анонимен

преди 2 години

Как да пускам детето, като няма ваксина сутрин? Пуснете в Лидъл и Кауфланд ваксина за сутрешни дози!

55

тт

преди 2 години

Този дядка,дето гони 90-така,защо въобще го питате?Колко да е умен,учен и в час,човек на тази възраст?Едно си плещи от миналата година-локдаун,та локдаун.

54

Анонимен

преди 2 години

Пуснете ваксина свободно в магазините!

53

Анонимен

преди 2 години

Петрунов ,ние може да не сме остров на щастието ,но ти червена га-д-ино скоро ще отидеш на остров Белене за национално предателство.

52

Анонимен

преди 2 години

Какъв е коментара на бившия главен здравен инспектор - Кунчев?

51

Кунчев Воскресе

преди 2 години

Воистина ли Воскресе?! Кунчев къде си и като те няма - кой те Замества, все пак си Главен Здравен Инспектор в Условията на Пандемия?!

50

Анонимен

преди 2 години

Според него не сме пречупили епидемията, защото броят на болните се увеличава.Вчера - в болница 6 707 - 756-*** в интензивно.Днес - в болница 6 526 - 723-*** в интензивно.На това му казва увеличаване ,а вярвайте му после какво говори .

49

Анонимен

преди 2 години

Академик що значи разбирач от всичко ли