13

Бесо

преди 2 години

Има някаква грешка,с12000лв.можеш да засадиш максимум 3 (три) декара шафран,в България няма 3000декара ,ако има цяла област не може да го обере и обработи за краткото време за което цъфти тази екзотична култура.Аз имам 1 (един)декар и едвам се оправям с него.А сега да си направя малко реклама.Продавам шафран реколта 2021 прецизно изсушен на ниска температура супер качество цена 15.00лв за грам.Луковици за създаване на нови насаждения за сезон 2022.цени по договаряне.За контактО898222602.

12

Анонимен

преди 2 години

Този минзухар освен за прясно мляко някой ползва ли го за друго? Колко често го ползвате за подправка? Ама, честно кажете? Освен за келешлък има ли някакво друго приложение? Ай ше вий... ба номерата ялови...

11

Анонимен

преди 2 години

за шафраните разбрахме , а сега кажете нещо и за шараните които ще се занимават с този тип бизнес .

10

Анонимен

преди 2 години

3000 декара шафран, 20 000 декара зеленчуци тея декари ги нямат за нищо!

9

Имам въпрос

преди 2 години

Кой ще бере тичинките? Заниманието е сръткаво и само за тихи луди! Навярно няма да е добре платено - справка - гроздоберачите и розоберачите!

8

Анонимен

преди 2 години

Твърде скъп е на пазара за нашия джоб, но ако е на 1/3 от цената ще е супер. Иначе е много вкусна подправка. Аз я харесвам много.

7

Никола

преди 2 години

Извинявам се, но нещо ме кара да мисля, че декарите са ви грешни. Вложение 12000 лв. за 3000 декара са нищо.

6

До 1

преди 2 години

Защото се отглеждат с много по-ефикасни тегнологии. Но за сметка на това им липвса вкус, витамини, и минерали. Възможно е някои да съдържат и вредни субстанции.

5

Анонимен

преди 2 години

Тва е наи голямата простотия не се занимаваите с глупости в това няма хляб нито пари.

4

Анонимен

преди 2 години

До 1препаратите в едната ни южна съседка са далеч по-евтини (е вярно че са забранени в ЕС понеже са вредни за здравето, но пък народа гледа да му е евтино, не здравословно). Другата ни южна съседка пък получава средно 3 пъти по-големи субсидии, така че може да си позволи да продава и с нулева печалба.

3

Анонимен

преди 2 години

Шафран не, но тази чалга култура отглежда шафрантии колкото щеш

2

xx

преди 2 години

Декарите вярни ли са ?

1

Анонимен

преди 2 години

Прав е за нашето производство. Всичко ни е вкусно. Но, защо вносните са по евтини?