24

До Пенка

преди 2 години

Я без да завиждаш на хората с деца. Очевидно нямаш такива, като не искаш да преподава марш на борсата. Учителят освен да преподава трябва и да обича децата а не да ги мрази. Качества, които явно не притежавате. Заради такива еденици, като вас се слага етикет на останалите преподаватели.

23

Aнонимен

преди 2 години

Kое му е дискусионното? Ефективност срещу заразяване 91%. В Южна Америка някои държави ваксинират и 2 годишни. Това е начинът, иначе ще се въртим до безкрай в коронавирус реалност. За всички и навсякъде вече е ясно, че случаите растат след започване на учебната година. Ако децата са ваксинирани, вирусът ще циркулира по-малко и нещата ще са под контрол.

22

Анонимен

преди 2 години

" И въпросът тук е трябва ли да жертваме децата си." Щом думата е ЖЕРТВАМЕ, работата е сериозна и тези които си ги поставят на тях и на децата , дано разберат значението на думата. Поблема си е общо взето техен.

21

Анонимен

преди 2 години

Целта е стерилитет, не да ги пази от грип.

20

Майка ти

преди 2 години

Трябва да си голям садист и болен мозък, за да искаш да бодеш деца до 18год със съмнителна субстанция, за вирус от който те не боледуват и умират. Като статистиката при тях е 0% какво искаме да постигнем - минус безкрайност ли?! А знаем ли какви са дългосрочните ефекти върху един млад организъм? Не!!! Когато лекар каже, че одобрява да се боцкат деца да знаете че не е никакъв лекар, а си е продал душата на дявола за пари.

19

Анонимен

преди 2 години

Теб специално няма какво да те ваксинираме. Направо да те "намалим" започвайки от главата а? Да не отлагаме неизбежното.

18

Били Спасителя

преди 2 години

Важно е да се ваксинират и децата, защото населението не може да се намали само чрез намаляване броя на възрастните. Също така, както знаем, крушата не пада по-далеч от дървото. Ако не ваксинираме сега децата на ваксинираните, след време сами ще поискат да бъдат ваксинирани. Ненужно е да се отлага неизбежното.

17

Анонимен

преди 2 години

Колко да е дискусионно? За дискусия трябват поне две мнения. Дефакто обичайните плюли си на съвестта и титлите лица се изреждат в студиата на най-сервилните и политкоректни *** да ни обясняват колко важно е децата бла бла .... Няколко измислени захаросани репортажи с щастливи ваксинирани деца и готово. Първите овце потеглят към ваксинационните пунктове (вече 'детски' с нарисувани зайчета и мечета). Отново бодряшки репортажи в стил "Нищо страшно няма' и стадото само тръгва към кланицата.

16

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ ВАКСИНАТА: АКО ТРЯБВА И ПО 30 ПЪТИ ЩЕ ГИ БОДЕТЕ! ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА, ПАЗЕТЕ , ДЕЦАТА ПАЗЕТЕ!

15

АнонимеН

преди 2 години

БОЦ ГЕЙТ/С: ИМАМ СТРИКТНИ ГРАФИЦИ И ГИ СПАЗВАМ! АКО НЕ НАБОДЕТЕ ДЕЦАТА, ТОГАВА БРОЙКАТА ЗА НАМАЛЯВАНЕ ЩЕ ДОЙДЕ ОТ ВАС! ИЛИ ТЕ ИЛИ ВИЕ!

14

9

преди 2 години

Услужение....мале мале

13

Анонимен

преди 2 години

Оня от центъра за заразни болести на САЩ каза на глас, това което не трябваше да казват управляващите. "Няма как да знаем какви са дълготрайните странични ефекти при децата, докато не почнем да ваксинираме деца." Не сме правили нито едно проучване ама дайте да бодем, за да вземем по $5 на игла и да цитирам Иван Дрого от Роки "If he dies, he dies".

12

Dead?

преди 2 години

Аве това е да живееш в интересни времена... Е случи ни се... Вече света няма да същия...

11

разумен

преди 2 години

НЕ рябва ли да жертваме децата си, за да осигурим комфорт на възрастните!!!

10

АнонимеН

преди 2 години

БОЦ ГЕЙТ/С: ДИСКУСИИ ВСЯКАКВИ ПРЕУСТАНОВЕТЕ И НЕЗАБАВНО ДЕЦАТА БОЦНЕТЕ!

9

K

преди 2 години

В никакъв случай. Децата карат вируса като лека настинка. Изобщо за хора под 60 г. е безсмислено да се натискат да се ваксинират.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами дайте направо да ги ваксинираме бебетата още докато са в утробата на майка си, ненормалници такива!

7

Случаен

преди 2 години

Оставете децата на мира и ги пуснете на училище *** такива!

6

До 2

преди 2 години

Точно така - услУжнения; иначе трият коментарите на далеч по-грамотните от тях!

5

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност ваксинирането е с ГМО бълвоч е по-рисковано, отколкото полезно при всички непълнолетни.