63

Анонимен

преди 2 години

Никой не протестира. Явно хората са доволни

62

taschunka witko

преди 2 години

ТИКВОБОМБИТЕ СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ СА ГОТОВИ ДА ГРЪМНАТ.За всичко е виновен Тиквотулупа.

61

IQ 3.14

преди 2 години

ше излезе, че допреди да отпадне статуквото, някой ги е бил вързал и не им е давал да искат пари колкото си щат. е, сега, след промяната, всичко е шест плюс. а, "наложило се" и да изтеглят като за още осем самолета, ама тия били за харчене. никой не протестира. явно на хората им харесва да ги джобят

60

черния

преди 2 години

До ПРИВЕТ ОТ ТУРЦИЯКато мине другата година референдума за Обединение с Майка Турция и ние ще си купуваме горивото на цета 1 лв, а телешкото по 3. Гласувайте всички, за да живеем по-добре единни!

59

Анонимен

преди 2 години

То се видя че на пролет ще има нови избори. Промяната няма да я бъде. За сега единствено се променят цените нагоре и радевата пропаганда ни внушава че се бори с корупцията и мафията, а в същото време корумпираните и мафиотите за 7 месеца натрупаха печалби като за 7 години по времето на Борисов.

58

морски

преди 2 години

В момента на брега много се строи (законно и незаконно) с крадени от нас пари! Промяна ли? Новото старо е засега...

57

ПРИВЕТ ОТ ТУРЦИЯ

преди 2 години

В ТУРЦИЯ БЕНЗИН ДИЗЕЛ ОКОЛО 1.5 ЛВ.

56

отровна гад

преди 2 години

Няма инфлация! Курсът на лева не спада спрямо долара или еврото! Сега е по-страшно и безнадеждно от Виденовата зима - тогава поне можеше да си купим долари и марки и да ги похарчим при по-изгоден курс! Сега няма как да се запасим с евтини парно, ток, вода или гориво и да ги използваме по-късно. А и кредитите ни не се обезценяват както по времето на хиперинфлацията. Днес обедняваме главоломно и неспасяемо! Може да ни спаси само реално повишаване на доходите и то сега и веднага, не утре!

55

Анонимен

преди 2 години

Путин щял да намали газа с един процент за България защото много е харесал изказването на натовския генерал ястреба Радев че Крим е руски.

54

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация София трябва да си вдигне цената с 50% ... за 3 години харчи колкото постъпленията за 4, това е минимум 33% увеличение, а има и 1 милиард задължения да изплаща. Стига страната е плащала за софиянци, нека си платят. Нали са и с най-високи заплати в страната.

53

ББР

преди 2 години

Някой написа Киро и Асен. Киро на практика вече е фалира ББР банка, за коя то ттвърди, че е спрял кражбите. Излезе доклад за портфейла на банката, абсолютно всичко като активи, кредитни линии и продукти е надолу.

52

Писна ми!

преди 2 години

Какви цени на горивата бе, от 3 дена Брент се търгува за 71 долара за барел, за справка - миналата седмица беше 86. Горивата трябва да поевтинеят с поне 40ст. а тия тука ще увеличават. не щаст ни ци!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Радева зима

50

Анонимен

преди 2 години

Бунт, на бунт срещу пладнешките крадци.

49

За Турция сравняваш

преди 2 години

правилно, но и там няма демокрация, но има развит капитализъм - нещо невъзможно тук! И в Турция Ататюрк им направи проевропейски реформи преди поколения още, а тук всеки реформатор ще е ликвидиран от мафията.

48

Анонимен

преди 2 години

Промяната ще ви остави и без ***.

47

Анонимен

преди 2 години

Koмyнягите :D

46

Анонимен

преди 2 години

Преди два дни даваха репортаж от пазара в Одрин не може да се разминеш от българи и грабят като невиждали и като ги питаха, защо ходят казаха, че всичко е по тройно по-евтино, а нека тук ви залъгват троловете на кутев, че навсякъде всичко се вдига.30 цента домати, краставици, мандарини. 50 цента банани, 60 цента дизел и бензин. 2 евро маслини, 4 евро кашкавал. Такива са им цените в съседна Турция.

45

ля ля

преди 2 години

много бързо се развиват тука новините в тои измислен сайт! много хора за съжаление вярват на видяното и .... лошо лооошо! нямаме контрол на институциите и всички не са на работа всъщност. ако всеки си върши задълженията тази която пише статийката няма да я пише!!!

44

Когато бях малък се

преди 2 години

плашех от тъмното, сега като видя сметката за тока, се плаша от светлото.