56

До 18

преди 2 години

Съгласен съм - трябва да виждаме доброто дори в нещата които ни вбесяват. Има една компютърна игра в момента - Underrail дет ме вбесява на моменти страшно много, но пък е интересна и като цяло доста добра. Иначе за снега ми е все тая.

55

МАН

преди 2 години

Сутринта между 7.30 и 8.30, когато пътувах за работа, минах през целия град. Нямаше 1 м2 почистен, никъде. И пукнат снегорин не видях. Не знам какво и кога са започнали да правят прословутите екипи на Фандъкова. Тя уж всяка година на първия сняг ги глобява...

54

123

преди 2 години

Едно време му викаха снеговалеж, сега го наричат бедствие

53

Мерцедес

преди 2 години

Алекс, интересно дали в Герминия имат такива проблеми и ако ги имат дали ги приемат за "нормални"?

52

Алекс

преди 2 години

През зимата е нормално да има проблеми със снега.Аман от мрънкачи.

51

Коко Горилата

преди 2 години

Комитова пие министерско кафе и боцка депутатски кюфтета.

50

Анонимен123

преди 2 години

Аман беее, от голямото село София, цялата провинция там изсипана, сякаш сняг не са виждали по 1-2 -4 метра... Пфффф,,, Мрънкачи.

49

Анонимен

преди 2 години

Това сняг ли е. Да ви върна в 60-те и 70-те години да ви покажа на какво викахме сняг. Сняг валеше по една седмица без да спира. Снега достигаше 30 см. Преспите от навяванията 1.50 м. Багерчета товареха снега на Зилове а те го караха и изсипваха в реките преминаваще през София. Бабите и бащите ни правеха партини за да може ние децата да отидем на училище. Градският транспрт се движеше без прблеми. Камиони на Софстрой се впрягаха в извозването на снега. Частници нямаше имаше истинска държава.

48

Шоп

преди 2 години

Сезона на quattro-то дойде и пак ни изненада. Мдам.

47

Виц

преди 2 години

Попитали радио Ереван: "Може ли само с една атомна бомба да се съсипе икономиката на ФРГ?" Отговор: "По-принцип да. Ама защо толково сложно? И 2 см нов сняг стигат..." Живея в Германия от 20 и повече години... и тук всеки път зимата ги изненадва...

46

Анонимен

преди 2 години

До КрайНякой който ни е харесал земята и от 200 години се стреми да ни освободи от нея

45

xaxsasбв

преди 2 години

ЕДИН от над 800 постоянно движещи се амтобуса е закъсал!!! О нееее! Политиците са виновни!!! Хахаха. Започна любимия сезон на стотиците форумни мрънкачи. Много се забавлявам когато се сетя как едно време прабабите ни сами са си проправяли път усмихнати с каруци из двуметрови преспи без грам асфалт по селата. Сега мъже и жени на по 20-50 мрънкат, че не могат да стигнат до мола, хахахаха!!! В 21ви век, такова психическо падение на масовия българин, срамота... На всички адекватни честит първи сняг!

44

й.ф.

преди 2 години

До Крайизлез от ***, която обитаваш и може и да разбереш, че има друго и че може да е иначе, ако отговорните си вършат работата вместо да народът да им плаща неоснователно големите заплати

43

Най-хубавия сезон

преди 2 години

БМВ-та в канавките, киша, непочистени улици, блокиран градски транспорт, студ в училища и болници, космически сметки за ток и парно. Както винаги зимата ни изненадва изотзад. Мила родна картинка.

42

Анонимен

преди 2 години

В цял свят завали ли сняг пътната обстановка се отежнява и на всеки му е кофти, защото това води своите последствия, но само в БГ страшно много се мърмори. Свиквайте зима е.

41

Край

преди 2 години

Айде пак същите глупатевини. Малък сняг малко проблеми из София и се почва ежегодния и ежедневен вой. И то не вой ами ВОЙ.Пътищата ни са ужасни, София е ужасна. България е ужасна. Българите са най-ужасните хора на света. Как не ви омръзна. Има нещо тук. Не е случайно. Някой плаща да сугестира българите колко прекрасно място ще е света без българи и България.

40

зоро

преди 2 години

Фандъче, излизай и взимай греблото все си неподготвена до кога!!!!!!!!!!!!!

39

кеца

преди 2 години

Пак ли ще си измива "кметицата" ръцете с фирмите? Санкции?!? Ама хората санкции не им изчистват пътищата!... Долу фанд.ък-а!

38

Гражданин

преди 2 години

Улиците на София, магистралите на страната и всички градове, в които вали, са заринати от сняг, защото се чисти по възможно най-допотопния начин или просто никой не чисти. Толкова пари се откраднаха, осъдете само един от крадците и ще купите няколко хеликоптера или каквито там машини са необходими и химикали за пръскане. Няколко прелитания над страната и снегът е стопен.

37

Анонимен

преди 2 години

До ВасиленциоВ България няма само един град, което трябва редовно да се напомня на всички мотикаджии, които идват в София на гурбет. Ходете да си мйекате другаде, защото именно заради вас София се превърна в пренаселената клоака, която е понастоящем.