31

Дядо Стефчо

преди 2 години

Сутринта 4:30 от метростанция Мизия до Владая на нито едно място не беше почистено. И не видях нито един снегорин. Снега беше 8 см.

30

Анонимен

преди 2 години

За коя София по-точно има силен снеговалеж?

29

Алекс

преди 2 години

София е достатъчно добре почистена за автомобил със зимни гуми и шофьор със съответните умения.Останалите на метрото.

28

emopav

преди 2 години

Не знам, къде и как мерят снежната покривка, но в Борово върху климатика ни има поне 15 см. сняг. Сигурно е локално облаче :)

27

Анонимен

преди 2 години

Че София от 50 г все е изненадана от свега.Като кореняк софянец помня какви снегове и какви лапавици имаше.Зимата винаги изненадва София от време оно.Спираха парното в най големите снегове,редовно имаше дървени ваканции защото беше студ в училищата,спираха тока за по 2-3 часа ежедневно.Лошото е че умнокрасивите меки и чувствителни нищо не знаят за страхотния живот на родените 70те години когато Социализъма беше зрял!

26

еха

преди 2 години

"Около 6 часа снежната покривка в столицата достигна 4 см." - Е това е нечувано, ЦЕЛИ 4 сантиметра сняг! Заринати сме!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Летните шофьори да не смеят да излизат днес, освен това всички които не си получаваха заплатите от бабесата дето е сложена за министър - моля ви не чистете, нека простестърите като се наспят и да хващат метлите и лопатите.

24

BMW

преди 2 години

Времето е само за BMW :)

23

някой

преди 2 години

да беше посмела снега по бул. вазов-тролея буксуваше.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Добре де. Всяка година едно и също. От прогнозата за времето го казваха вече седмица. Фандъкова, толкова ли е трудно да се организирате." Кога започна да вали в София?

21

Анонимен

преди 2 години

Всичко е наред. Икономисаните пари за зимни гуми ги дайте на тенекеджията.

20

Анонимен

преди 2 години

Почистено е, ако се съмнявате - излезте да карате с летните сликове.

19

Анонимен

преди 2 години

Пореден успех на правителството на рундио

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "На тази женица с вид на професионална оплаквачка ( навремето е имало ракива по гробищата) и виждаме физономията само и единствено за поредните оправдания защо нещо НЕ СЕ СЛУЧВА както в нормалните столици по света !" Само дето вечно мрънкащия българин си няма идея как е в "нормалните столици", които при бърз снеговалеж първото нещо, което правят е да спрат автобусите от градския транспорт ако е много рязко влошаването. И други подобни неща. Но, откъде да знаете?

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "трагедия си кметице, под твое ръководство, цял милионен град тъпчи на място, вече повече от десет години" Ех, как няма някой красив и умен! Я от Харвард, или поне един продавач на шнорхели! Да "оправи" и столичани, така както Радев ще "оправи" България!

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 "Едвам-едвам се стига от точка А до точка Б!" Пак да питам. Кога започна да вали в София?

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 "Всяко нещо си има край! Малко ли откраднаха??? То едно, че алчността ги тресе, но Фандъка и закръгленият й крадлив шеф ги тресе повече страхът от разследване, което ще започне след Нова година.." Още един хванат на гола кука от Чашков. Абе, я кажи, какво стана с полицаите биячи? Чашков им е шеф. Уволни ли ги, къде са тия хора? Нали точно той беше острието на ДС за изостряне на напрежението покрай "разкритията" по случая?

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Кога започна да вали в София?

13

Анонимен

преди 2 години

До До 8/15 "Не е работа на правителството почистването на снега в София" Така е, работата на правителството е да краде и да обяснява колко красии и умни са. Доста добра характеристика, като се има предвид, че дори не са започнали официално да управляват.

12

нъл тъй

преди 2 години

Днес времето е рай за онези с летните гуми, но със завидните 8мм протектор!