56

Herr Muller

преди 2 години

Напускам коментарите след като изслушах със зор цялата любима песен на Стрина Меркел. Пънк песньовката предизвика силни колики и тайфунна диария, поради което се налага да се оттегля от дискусията.

55

Herr Muller

преди 2 години

До Скарлет /// Да, за съжаление е вярно. Източноевропейците, вкл БЪЛГАРИТЕ, бяха третирани като пета категория унтери, докато *** от главорежещите държави - толерирани от същата измекярка, която им осигури пари, наркотици и лайф без да работят. По тази причина същите започнаха да изнасилват, да режат кратуни, да ръгат с ножове и да мачкат европейци с МПС. Точно Буля Меркелица вкара вълците в кошаратта и разпърдя орталъка, че имало терористи. Ами, тъй е, като ги вкара в Европа.

54

Анонимен

преди 2 години

Тая сатанистка *** трябваше да си отиде още след първия си мандат.

53

Анонимен

преди 2 години

Тя деца няма - защо да й дреме за бъдещето на Европа.

52

ъ

преди 2 години

глупост

51

Човек без

преди 2 години

Деца да мисли нормално и взима нормални решения на цял народ??? Тази бабуля,макарона от франсе, все изтрещяли мозъци!

50

Скарлет

преди 2 години

Хитлер само може да эавижда на фрау Меркел!!! Съсипа цяла Европа беэ война!!! Отвори границите эа аборигени от аэия, африка и от къде ли не!!! На съвестта и трябва да лежат също така терористичните бомбени атентати от неубоэданните орди, които ТЯ покани, миэерията и смъртта на милиони европейци!!! Борейки се эа самооцеляването си!!!

49

Eee

преди 2 години

Можеше и да е по-зле , ако беше избрала Рамщайн ?! Не знам какво и намирате на тази Меркел - никога не съм и вярвала !!

48

Анонимен

преди 2 години

Мигрантите ще й изпеят любимата песничка. Ще ги облагородят.

47

верно

преди 2 години

сега като пуснат БКПто теснолинейката със 160кмч, Меркалата ще идва при боката в централния на свиждане, нали са приятели?

46

Анонимен

преди 2 години

Заложено им е фашизма вече е доказано на 100 процента ,като доказателство определени с наклонности приемат мигранти от кол и въже ,и налагат терор на хората с ваксинацията да е задължителна

45

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Фашистка германо-турска! Това си ти,Меркел. Няма човек из Държавите ни,който да не иска да си мъртва след зловещи мъчения заради това,което ни стори с твоите афганистанци,сирийци,мароканци,алжирци...Такава беше целта на Хитлер евреинът преди години-да ни наводни с ***. И се изумявам,че все още има хора,които намират убиецът Хитлер за велик човек. Неграмотност! Той не беше дори национал-социалист,защото национал-социализмът не напуска границите на Държавата. Хитлер и ти стееврейски глобалисти.

44

Анонимен

преди 2 години

Все се надявам да я изпратят с музина на Шопен...скоро

43

Хара Мати

преди 2 години

Дебелият плондер е тотално импотентен.

42

Бай Иван 2

преди 2 години

Ем .. мам.. та на нашия дето се прегръщаше с всички.Основният му покровител падна в канала.

41

Анонимен

преди 2 години

Имаше една германска рок певица Нина Хаген преди, ама беше с черна коса ... Ако тази е същата, направо е станала неузнаваема, прилича на Синди Лоупър в косата, а за облеклото и поведението не ми се говори!

40

Леша

преди 2 години

Рядкo гнycнa, дeбeлa изврaтeнячкa и yрoд.

39

Крали са милиарди

преди 2 години

Иванчева: Агонията на Гешев, Баце и лакеите им продължава...............Разследванията на КОНПИ, прокуратурата се свеждат до Декларации за гражданство, сайтове за книги и магазини за детски играчки, казани за ракия, написа бившата кметица на "Младост"

38

I'm-a-дрти-ВАЙТ

преди 2 години

Farbfilm се превежда като цветна филмова лента /за фотоапарат/.:. Заглавието на въпросната песен е: "Ти забрави цветната лента..."

37

Тези ви убиват

преди 2 години

ДАНС - Хавански Синдром убива Българи - на луди ли се правите все едно нищо не става! Ако не знаете какво да правите попитайте шефовете си от ЦРУ!