44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Отдавна беше време да им го резнат. Последните избори бяха на 21-ви :)

43

превод в ефир

преди 2 години

Все още нищо не знаем за този вариант, но бързаме да ви плашим, белким се излъжете да се ваксате.

42

Анонимен

преди 2 години

До 50.Празнуват Ханука, 8 дни ще палят свещи и няма да работят

41

Зозо

преди 2 години

Боли ме преполедувалия.

40

Анти Тяло

преди 2 години

Бая глупаво изказване... дори да е така, с тезу думи пада още повече доверието към ваксините!

39

Анонимен

преди 2 години

Челастра си съседката кога мъжа и е на работа и детето и на градина,и не ми дреме грам за Коко и вариантите му!!

38

Анонимен

преди 2 години

Новинарските агенции се превърнаха в бустери за бълване на смешки. Ставам сутринта, прочитам около 20 едни и същи новини със сменени имена, избухвам в смях и съм готов за сутрешното кафе и успешния си ден!

37

Анонимен

преди 2 години

Гледам как мислят и живеят индииците в нас и имам наблюдения върху страната и от въд океана.

36

Анонимен

преди 2 години

Ако си мислите, че като прочета това заглавие ще хукна към най-блузкия ваксинационен пункт, умирайки от страх , дълбоко се заблуждава. Не ми пука!

35

Анонимен

преди 2 години

Майка ми го кара два пъти даже без температура и с 20 минути кварцова лампа изчезва за два дни. Приготвили са ни нов-Хилувудски сценарий и драскачите трябва да се дадат под съд за психологически тормоз.

34

Случаен

преди 2 години

Това как го рабраха за един уикенд?

33

Анонимен

преди 2 години

В индия годишно измират по няколко милиона от мръсният въздух от респираторни заболявания на дихателния апарат като болеста спин е сред водещите заболявания в страната хората не могат вече да изкарат и петдесет години ако не се разболеят от рак.

32

Анонимен

преди 2 години

Знам че по плавно трябва да се преминава към зелена енегия обаче времето ни натиска там където няма сняг започват вируси и болести спин и имунна недостатъчност трябва да избирате българи или се отказвате от благинките или умирате средно положение няма или минавате на електро мобили и зарязвате старите или умирате трябва да умеете да взимате решения без никои да ви се моли и да ви подстракава сами трябва да ви идва от вътре мислете малко иначе ще живеете до 30 години маск.

31

Честито

преди 2 години

...на ваксаните! Вече НЕ са ваксани!"Със зеления сертификат могат само да ходят до 00.

30

Ццц

преди 2 години

ОМИКРОНА Е ПРОСТО ОПРАВДАНИЕ, ЧЕ ВАКСАНИ 2 - 3 ПЪТИ СЕ РАЗБОЛЯВАТ И ПРЕНАСЯТ ЗАРАЗАТА! В САМОЛЕТ СЕ ПЪТУВА САМО СЪС ЗЕЛЕН ХАЙВЕР!!!

29

Анонимен

преди 2 години

От мухата правят слон.

28

сал

преди 2 години

значи съм спокоен, щом за година и половина и след контакт с над 30 човека с вируса и то при боледуването си не съм карал нито първоначалния, нито Делта варианта, а ваксина не съм си бил и сега не виждам смисъл да го правя.

27

Анонимен

преди 2 години

От днес на много места в Германия на обществени места и сгради няма да се влиза с зелен серртификат,а се изисква актуален ПСар тест.В Австрия където близо 70 % набодени за денонощие новозаразените са 18 139 души ,а в България където ваксинираните са малко над 20 % новозаразените са около 2200 души. Толкова за (ефикасните) и (прекрасни) препарати незнайно защо наричани(ваксини) на жидята Гейтс и Родшилд с които тровят бялото население на Европа

26

Анонимен

преди 2 години

те да ти срутят нервната система с това непрекъснато насаждане на паника, па после и от гъбички на краката ще се умира....

25

Анонимен

преди 2 години

На село задължително се спазва дистанцията. До града един път транспорт седмично, джипито на 60 км, даже евентуално можеш да срещнеш някой маскиран. Влизаш си без зелена бележка навсякъде, няма блъсканица. Ако те карантинират, може да те намерят чак напролет. Всичко си се спазва най-отговорно.