6

еверверевр

преди 2 години

ББ е виновен

5

Анонимен

преди 2 години

Тясно е... А като тръгнат и влекачите дето мъкнат трупите, които изсякоха от Странджа става мазаляк. Хвърчат дървета и трески от тира - ходи го изпревари в тоя тунел....

4

Щилка

преди 2 години

Да идват ромчетата. За 20 минути ще бъде разчистено.Но им дайте дървото за отопление.

3

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

До Бургазлия - плюса ти е от мен, но и аз съм го карал тоя път от поне 20г. и за мен сега е по-опасно. Като се намелят две коли и зад тях се натресат още 15се, щото няма къде да идат и как да спрат по-добре ли ще е?!?Това е мое мнение де, не казвам, че грешиш, нито пък, че съм прав ;)Хубав ден.

2

Бургазлия

преди 2 години

Вуйчо, тази мантинела е спасила десетки, може би стотици животи.Преди нея ежегодно имаше челни катастрофи при тройни изпреварвания...Да, "изяде" от широчината на пътя, но малко си се изхвърлил в описанието си.

1

Шеф в отпуска

преди 2 години

Сега пътното ще затвори участъка за 3дни, докато дървото се нареже и закара за продан.Така работиме ние.Вместо за 3 часа -три дни, а може и седмица, защото с превозването имаме ,,проблеми" Просто няма подходящ транспорт в района.Ще го чакаме да пристигне от Варна.......,но той ще се счупи, защото *не* е минал на преглед.Няма разрешително, понеже е изтекло...Абе лошо е времето.друго си е м юли.