47

Анонимен

преди 2 години

Като разрешавате деца да карат коли така става. Да се приеме закон, не повече от 50 конски сили автомобил за шофьори до 25 годишна възраст.

46

Waffen SS

преди 2 години

За семейството на момичето трагедията е огромна,но как родителите са допуснали ,дъщеря им да се вози в колата на някакъв селски ,***-фукльо.При скорос от 150 км/час ,автомобилът изминава над 40 метра за една секунда.Нека си представим ,че в топлият ден майка с дете или възрастни хора пресичат тесните улички ,по които *** се състезават? Та за две секунди те ще изминават по над 80 метра,шансът им да спрат е нулев

45

Анонимен

преди 2 години

Ех ако имаше казарма тия 20 годишни кел*еши щяха да правят сапунка и да дават наряди за "избиване" на комплексите!

44

Нормално

преди 2 години

Антиваксърски тинейджъри от антиваксърското гето. Добрата новина - скоро територията ще бъде освободена и населена с нормални хора.

43

Някой

преди 2 години

предлага да не им се дават книжки...Чудесно, ама дали това ще ги спре? По малките населени места няма почти никакъв контрол. Местният ШЕРИФ (ако има такъв) е рода с половината, жена му с другата. Карат и с книжки и без, пияни и дрогирани. Би трябвала който го хванат без свидетелство за правоуправление, да не може да получи такова до края на живота си. Ама как да стане? Добре ще е да се препишат гръцките закони, но няма да има кой да ги прилага.

42

Анонимен

преди 2 години

Я съм от Сусурлево. Неам кола, ама като одим до София, гулемия град, зеам на брачеда аудито - 2021, лево кормило, лизингово с номер от столицата. А сеа - я селянин ли съм или не съм, както питаше и Шекспиро невга ...!?

41

Анонимен

преди 2 години

До BMW от 21Благодаря, ти сам доказа твърдението ми. Кажи ми сега и къде ходиш на почивка, че да запълниш графата "избиване на комплекси" на 100%

40

бла,бла

преди 2 години

Старите БМВ и какви ли не простотии чета тука, но само да ви кажа, че проблемът е в самите хора, не в колите. Ако тия деца имаха нормални родители и ядяха бой от тях, ако имаха нормални занимания, образование и най-вече, родителски контрол и възпитание, то нямаше да има "ГОНКА" и подобни простотии. Карам старо БМВ, колата си е супер, върви си, но не е за *** или за дрисльовци с "газ до ламарината". С "газ до ламарината", накрая остава само ламарината.

39

Анонимен

преди 2 години

До БЧК И какво е предвиденото наказание според НК?

38

Qanon

преди 2 години

Не е до столица или провинция, и не е до марката на автомобила, а до пипе, до разсъдък. Виждал съм безумни изпреварвания по пътищата, без видимост или с ограничена такава, просто безумие и карат ей така на късмет! Не им дреме дали отсреща иде нещо или не, и не мисли дали евентуално ще може да се прибере бързо в платното си! Пълно отсъствие на акъл!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Аз живея в съседно село в Самоковско: проблемът не е в легналите полицаи, а в истинските. Всички тези проблеми се знаят, но бандитчетата се пазят (малък град, всички се познават, имат роднини и приятели). Ежедневно се нарушават всички правила, кара се с превишена скорост, под въздействие на алкохол, наркотици, без книжка, без застраховка, нерегистрирани МПС. Всички си затварят очите. На интервюто по БТВ си вижда как се пазят: казаха, че познават другия водач, но не посмяха да коментират повече.

36

Анонимен

преди 2 години

До 35 Прав си, но наполовина. Нали не искаш да кажеш, че тези селяни, които визираш, в София са по-малко?

35

Анонимен

преди 2 години

видиш ли старо БМВ, или такова с десен волан или голф с провинжиален номер просто бягай. Там горе на тези нищо не вирее, ниско IQ, и тръгнали със скапана кола да се правят на някакви. За такива никога не ме жал.

34

Анонимен

преди 2 години

селяни сър, диви селяни от провинцията.

33

Офф

преди 2 години

***.... е тия избраха Радеф и измамниците , тия правят селата непоносими, е заради тия средното IQ в държавата е колкото стайна температура,... Срам

32

Qanon

преди 2 години

Който има поне молко там горе, не кара с 300. Колите може и да са много бързи и мощни, но не спират така както очаквате в разни моменти и после... цял живот мъртъв!

31

Qanon

преди 2 години

Ко стана със сина на Софка? ПуснАа ли го момчето вече?

30

Програмист

преди 2 години

До Анонимен 28 : Съгласен съм, но това важи за СТАРИТЕ БМВ. Такъв в ново БМВ няма да видиш - болшинството са сериозни и улегнали хора, с високи доходи и държащи на комфорта си. А старите им бракми ги купуват тия, дето изброи - селски бекове с комплекси, опитващи се да демонстрират стандарт и положение..... на кредит.

29

До 24 bmw

преди 2 години

Това батенце те разкри. От тези, за които говори човека. Нищо, че си Ит. Точно за ТОВА става дума. Баница, браточки, батки. Само байчовци останаха в бг.

28

Анонимен

преди 2 години

BMW се карат от ниско интелигентни индивиди избиващи комплекси и слушащи чалга. По-смешното е, че повечето са грозни трошки на газ по 15 години.