56

И.Б.

преди 2 години

До 60Уважаема Диана, способностите могат да се увеличат, също така и потребностите.На практика се увеличиха потребностите на една върхушка с малко способности и големи потребности. Те се нарекоха комунисти.

55

Петю

преди 2 години

Изпълнил задачата да върне СДС в парламента-той и още двама-как да не кажем едно голямо Браво на Румен Христов-казал и изпълнил.

54

Нено

преди 2 години

То пък къде по света е имало комунизъм? Да,страхотна идеология! Малки способности,големи потребности! Или обратното! Това е просто утопия за наивници!

53

Диана

преди 2 години

До Анонимен51 Истинските СДСари не са тези, които ненавиждат комунизма, а тези които ненавиждат комунистическите ни партии у нас!Към ненавист на комунизма ви изтласка именно БСП за да отклони ударът от себе си.Комунизмът не е виновен за това, което другите правят с него.Комунизмът е нещо хубаво за което всеки може само да мечтае: от всекиго според способностите, на всекиго според потребностите! Аз просто не виждам как някой може да мрази нещо подобно-явно тези хора не знаят какво е комунизъм

52

хахахахаха

преди 2 години

По тези ширини с нашият ( или по-точно с Вашият ) манталитет , " конструктивна и тежка " опозиция означава само БАЛКАНСКИ , ПРОСТАШКИ и ЗЛОБЕН ИНАТ , просто за да си играете на политика без значение какви ще са пораженията за държавата и народа !!! Демонстрирахте го и го доказвахте цели 30г. и за това не се правете на изненадани от ниската избирателна активност - ЕТО ТОВА ИМ ПИСНА НА ХОРАТА - ПРОСТАЩИНАТА !!!

51

1

преди 2 години

румене твоите предци от СДС-София,скачаха по площадите,и крещяха ,кой не скача е червен,а ти и твоето сегашно сдс,сте коалиция с червения бойко,е те това не можаха да разберат привържениците на истинското СДС , гласуваха против вас.

50

Анонимен

преди 2 години

А бря къде е Костов

49

СССР

преди 2 години

Герб= ДПС = МАФИЯ ,КОРУПЦИЯ.

48

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО

преди 2 години

ДА ВИ СЕ НЕВИДЯЛО И ОПОЗИЦИЯТА- ДАВАЙТЕ ДЕЙСТВАЙТЕ- НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА ХРАНИ 39% НАГОРЕ, ОТ ЯНУАРИ 4 ПЪТИ ПО ВИСОК ТОК- КАК ЩЕ ЖИВЕЕМ, ХВАЩАЙТЕ ПРАШКИТЕ И НИЕ ИДВАМЕ С КОВЧЕЗИ, КРЪСТОВЕ, НЕКРОЛОЗИ, МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ И ТОКА В МЕТРОТО- БГ СЪД КАЗА ЗА ЕЛЕНКО БОЖКОВ НЕ Е ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ, А ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ- ДАВАЙТЕ И СМЕ ЗАД ВАС.

47

Атанас

преди 2 години

Клошар!

46

Този се залепи

преди 2 години

на копанята на ГЕРБ и добър *** стана!? СДС е вече бита карта, позор е за България, каквато е и ГЕРБ. Каква опозиция, никой не иска да ги чува вече, кучетата си лаят, кервана си върви. Това ще правят, само ще лаят, защото друго не могат.

45

L.

преди 2 години

Този не ви ли прилича на Иван Славков, лека му пръст? И по вицове даже.

44

Дедо

преди 2 години

,,Конструктивна и тежка,,Те такова животно нема бе Умене!

43

Асан

преди 2 години

Бай Румен да изкара до пенция другото е лъжа :)))

42

Христо Христов

преди 2 години

сДС съществува 1 седмица: от 7 до 14 Декември 1989та година.

41

Христо Христов

преди 2 години

До Диана/29Другарко, добре ли сте?!

40

Христо Христов

преди 2 години

До 43сДС винаги са се давали на антибългарските бкп секретари.

39

Христо Христов

преди 2 години

Герб и сДС могат единствено да подкрепят антибългарите, както винаги са правили. Затова те са тези дето най много реват срещу Белене.

38

Ха ха

преди 2 години

Няма как да са тежка опозиция, след като се дадоха на герб като лека жена,

37

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

СДС-Шайката ,която преди четвърт век изкорми държавата,окраде народа,докарвайки го до просешка тояга и прокуди над два милиона образовани и работоспособни млади хора се надига от полит-Бунището,за да краде отново,ама този път няма кой да скача и да пее:"Четиридесет и пет години стигат."