40

Ц

преди 2 години

Този е най- "честният" от всички! Не беше ли с двойно гражданство , когато ни го нахендриха за премиер? Жена му - собственичка на дир.бг само за некви хилави милиончета. Честен, та дрънка! От закуски и той...като Делянчо!

39

Дядо Коледа

преди 2 години

Пожеланията само на Коледа!Преди не може!

38

Светозар

преди 2 години

На тоя докога ще му давате думата ? Политически труп.

37

Анонимен

преди 2 години

Този ,може би най -корумпираният комунист за 21 век, се изживява като Цар на българите ...Егати наглеца, той трябва да чака само ПРИСЪДА, за ужасните кражби с ДПС и ЦАРЯ в тройната коалиция ...

36

Анонимен

преди 2 години

Ясно е какво иска този: въвеждане на джендъризма и предателство по въпроса за Македония (при него е генетично обусловено по линия на майка му). Хамстера има и свой човек, който да свърши тази работа. Нарича се Крум Зарков.

35

дедо Ташунко

преди 2 години

кой си па ти, бе, станишка?

34

Анонимен

преди 2 години

Плюят се един друг уволняват се и после се надяват???? Комунисти кво да ги правиш братче

33

Люба

преди 2 години

Ценно мнение на един голям специалист по правителства. Благодарение на неговото управление БСП остана 12 години извън властта. Сега, благодарение пък на късата памет на българите неговите колеги ще правят правителство. Досега историята ни не познава успешно ляво управление. Дано този път се получи.

32

Анонимен

преди 2 години

Този и Киро куфарчето плюят корнито като луди, но с това само я правят симпатична!

31

Анонимен

преди 2 години

А аз бих се радвал да те видя на някой от орлите на Орлов Мост леко така да се вееш!!!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Серж от опит говори, а бяха само три партии, а сега са четири

29

Анонимен

преди 2 години

Маската много ти отива. Поне си се научил да си я слагаш, че баце, още не мое да си намери ушите да си я закачи.

28

Киро и Асен

преди 2 години

Ето я промяната. Сергей Станишев !? Това не е статукво.

27

Станишев

преди 2 години

Има проблем с ъпрехензията. Асен каза, че трудоспособните не трябва да получават социални.

26

Кой

преди 2 години

Новото правителство ще пародия от несъвместими партии!Ще си остане само като пожелание на книга!Никакви шансове!Който се е докоснал до БСП е предварително обречен!

25

Само питам...

преди 2 години

От къде ще го гледаш това правителство ? Да не би от огромната си къща в Швейцария която купи след 4г. работа като премиер на Територията . Щото то ти друг стаж нямаш . А и с една малка , малка подробност . Тогава писаха че къщата ти струвала над ДЕСЕТ ПЪТИ повече от колкото може да бъдат събрани от премиерски заплати за един мандат... как се е получило такааааа? Никой не знае?Даже Боккко с чекмеджетата успя само едно апартаментче да си вземе в Барцелона.. Пък ти Имение в Швейцарско ... Еббасси.

24

Сандо

преди 2 години

10%, там са тия! стига ни занимавали с тях все едно са зведите на небето

23

Диана

преди 2 години

До минувач Отговорът е много ***: защото защо завършва на О!...Този го изгониха дори от БСП, но той продължава да се чувства незаменим навсякъде /като всяко БСП!/...Кой го интересува какво мисли един доказан некадърник?

22

ф

преди 2 години

бсп и социална позиция. Магаре и Космос. бсп никога не са имали т.нар. социална позиция. Това са предатели.

21

ъъъ

преди 2 години

Станишеев, станишев, забрави времената, когато сам беше в кръгова отбрана и нямаше никакъв ход, освен към Европа. Тогава имах друго мнение за теб, смятах, че си жертва на обстоятелствата и произхода си. Толкова рядко греша в преценката си за хората.. но уви, случва ми се отвреме-навреме. Сега смятам, че си напълно достоен за Европарламента и за компанията, с която се подвизавате там на народна издръжка. Дано има Видовден и за вас.