49

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ ЗАПОЧНА ЕДИН ПРОЦЕС КОЙТО Е НЕСПИРАЕМ ВЕЧЕ! И АЗ ДА СЪМ НАЧЕЛО НА НЯКОЙ ВАКСА ГИГАНТ И АЗ ЩЕ ОТДЕЛЯМ, РАЗВЪЖДАМ И ПУСКАМ НОВИ ЩАМОВЕ САМО И САМО БИЗНЕСА ДА ВЪРВИ С ПЪЛНА ПАРА!

48

Анонимен

преди 2 години

*** не бе, това е новия лесен начин за кинти, ще пишат от тук нататък само за вируси, грипове и настинки, спрете се бе .

47

ъъъ

преди 2 години

Не, не вярвам, че елексирите няма да предлагат никаква защите - е, ще спадне с някакви нищожни 5-6 %, то не може съвсем без нищо, но пак ще си вършат работата, не им берете грижата. Туй ненамсиколко милиарда ваксини няма да изхвърчат непреработени в природата я, еколозите ще се разсърдят.

46

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 44 ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ/ СЪЩО И МЪРЗЕЛИВИ И НЕКУЛТУРНИ!

45

Гугйжй

преди 2 години

Ха, те досега не работеха, сега очакват изведнъж да се задействат чудодейно.

44

Муахаха

преди 2 години

че има ли нещо, което не избягва фалшивите, но смъртоносни, ваксини?!

43

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да чакате две седмици, още сега ви казвам, че ще ги избягва. Зомбитата да навиват ръкавите за спасителния бустър.

42

АнонимеН

преди 2 години

СЕГА СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ ОТГОВОРА!!! ТОЙ ТРЯБВА ХЕМ ДА Е СТРЯСКАЩ ЗА ДА ИМА ПРЕВАКСИНАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО, ХЕМ ДА НЕ Е ПРЕКАЛЕНО НИСЪК ЗА ДА НЕ СИ КАЖЕ НАРОДА, ЧЕ НЕ Е ИМАЛО СМИСЪЛ ОТ ВАКСИНИРАНЕТО ДО СЕГА! СИГУРНО ЩЕ ОБЯВЯТ 30% ЕФИКАСНОСТ НА СТАРИТЕ ВАКСИНИ! А РЕАЛНО ЩЕ Е 15% :D СВЕТОВНИТЕ УПРАВНИЦИ НИ СЕ ПОДИГРАВАТ И ТО ОТКРИТО

41

Денис

преди 2 години

Глупости само нови мутации стига глупости оставете хората на спокойствие не ги лъжете само ваксини няма как да оправи положението в целия свят престанете вече само едно и също

40

Анонимен

преди 2 години

Много скоро ще я втасате всички така наречени ваксари (слабоумни релета) много скоро системата, е в ход да ще има трупове със сигурност трупове без аутопсия милички никой, никаде няма да узнае за точната диагноза за смъртта. А тя ще, е..................???

39

Анонимен

преди 2 години

До Nchvuvuguc"Ако пратим Кунчев в Южна Африка , ще разберем дали новият щам избягва ваксинираните."===Първо да го намерим и тогава да го пращаме където и да е. Съмнявам се, че утре ще се появи.Щом са назначили ИД(изпълняващ длъжността), временен заместник значи титуляра скоро няма да се върне

38

Анонимен

преди 2 години

Две години не можаха ктегорично да докажат, че ваксините работят сега за 2 седмици щели.

37

Няма нужда да чакате

преди 2 години

Аз ще ви кажа - омикрона избягва ваксините.Такъв ще е официалният резултат защото иначе няма как да обяснят на глу.аците защо са хем ваксинирани, хем болни, хем с маски, хем затворени.И защо ги излъгаха,че като си сложат две игли и всичките им проблеми са решени- няма да се заразяват, няма да носят маски, ще ходят навсякъде. После започнаха да окапват по едно по едно обещанията и сега трябва да има оправдание.И тое нов щам избягващ ваксата.

36

Анонимен

преди 2 години

Язък за титаничните усилия на антиваксърите да преболедуват и да разпространяват заразата. Сега пак отначало. Ха ха ха

35

Анонимен

преди 2 години

Ако всички се бяха ваксинирали максимално бързо и навсякъде, щяхме са сме забравили за пандемията. Но не би! Сега ще кръщаваме мутациите и броим трупове.

34

Анонимен

преди 2 години

До ---Една злобна лекарка сега по телевизията каза :"Ако се наложи, ще защитим здравето с диктатура!"За война ли ни подготвят?!!Кого ще защитаваш, и от какво?!! Побиват ме тръпки". Гледах я. Тази страда от хронично недо*б*ване. Явно иска да е строгата господарка! ХИ, ХИ, ХИ!

33

Анонимен

преди 2 години

Ай спрете се вече. Знам, че мъдрите нов вирус, още по-плашещ и умъртвяващ, ама вече се изтърка опорката ви. Веке не се плашим така лесно.

32

професор от Швейцари

преди 2 години

Нова доза трябва - мустерна против омикрона. Ама новата доза в *** за по-голям кеф.

31

Анонимен

преди 2 години

Трупуве ши има ли , трупове за броене ?

30

Анонимен

преди 2 години

Смешите ме вече, определено. Още ли настоявате да се ваксинираме? Дека е Кунчо? Нема го да ни дудне колко е жестоко да се ваксаме бързо и мощно.