12

Щирлиц

преди 2 години

Дали?Дано да стане така,но по нашите гоеграфски ширини трудно ще се получи.

11

Анонимен

преди 2 години

Оцелелите,всички са в шок,разбираемо,но свидетелствата потулени.

10

Анонимен

преди 2 години

При такова внезапно възпламеняване,бързо горене и изгаряне отвътре до стопяване за 4 минути-микровълново насочено лъчево оръжие от клисурите встрани от пътя.

9

Алекс

преди 2 години

Причината за трагедията е ясна:Неразумно висока скорост и голямо количество бензин в туби.Ако официално се обяви,че автобуса е превозвал гориво,застрахователя ще откаже да изплати обещетение.

8

До Диана...

преди 2 години

Защо...... Слагаш... Многототчия... На всяка втора.... Дума.......???

7

Диана

преди 2 години

До До 1 Диана Да...И аз мисля така, но не го разбирам..Вероятно наистина има нещо терористично в тази история...

6

Диана

преди 2 години

До ЧИТАТЕЛ И откъде знаете, че не е било терористичен акт? Без общи приказки, моля! Собственикът на фирмата е мюсулманин - а те в момента са в специална терористична фаза, да не говорим, че случаят става в България /в момента доста специална за РСМ!/, да не говорим, че е много логично някои хора в РСМ да са на мнение, че макетата там трябва малко да се "стегнат" и да поддкрепят умразата към България...

5

До 1 Диана

преди 2 години

Те знаят повече от, колкото казват.

4

Не е шега

преди 2 години

Влезте в ПСИХОТРОННИ ОРЪЖИЯ за да видите мутрите(банда) на Борисов и Гешев и хора от МВР и ДАНС(на частно) какво правят с активисти и журналисти в България ЕС! Изча.дия адови!

3

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Не знаем какво се е случило.Не знаем защо толкова бързо избухва пожар.И много друго не знаем.Но знаем че не е теростичен акт.И продължаваме да четем пътните документи.

2

Македонски език

преди 2 години

-Българо-сръбска шльокавица

1

Диана

преди 2 години

Странно защо в такъв тежък момент не било професионално да се говори за причините за трагедията. В такъв момент хората искат повече от всичко да узнаят причините за една трагедия!...Интересно е и как прокурор Сарафов е установил, че липсва терористичен момент в случая след като не е разследвал водача на автобуса...Интересно е и какво разказват пострадалите за случилото се и защо то се крие - какво ще помогне криенето на тяхното свидетелстване, може би извършителят на престъплението ще избяга?