274

П.К. инк.

преди 2 години

Много благодаря. Това ви прави чест.

273

П.К. инк.

преди 2 години

Да попитаме само: А вашите първи избранници дали имат нещо общо с хилядолетните чисто човешки добродетели: Да бъдат правдиви, толерантни, да живеят с нуждите и болките на хората, да им помагат, да бъдат почтенни и преклонни пред КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ? Молим за публичен отговор.

272

П.К. инк.

преди 2 години

Да попитаме: А вашите първи избранници дали имат нещо общо с чисто човешките добродетели - ДА БЪДАТ ЧЕСТНИ, ПРАВДИВИ, ТОЛЕРАНТНИ, ПОЧТЕННИ, ПРЕКЛОННИ КЪМ КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И СТРАДАЩИ И ОТКЛИКВАЩИ НА ННУЖДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ В ТОВА ТРУДНО ВРЕМЕ? Молим за публичен отговор.

271

Анонимен

преди 2 години

Каква гротеска! Със стари ченгета от соца, промени щели да правят. И каква конска усмвивка. Не на нас тия, нямало по-подходящи- удобно оправдание, за да вкарат старите ченгета във власта.

270

Анонимен

преди 2 години

до 307(СМЕХ); За теб вече Кирчо и Кокорчо са Коурчо и Натопорчо , така че разтваряй задните бузи и се наслаждавай на красивата ситуация която ти поднесоха ,ха-ха (смех) ...

269

Алекс

преди 2 години

Когато отбора играе добре,смени не се правят.

268

така,така

преди 2 години

От тия на образованието и здравния, нищо добро не видяхме, само здравен терор и лицемерие. Ама, ваксинирани ли са тия двамата, а семействата им и те ли?

267

Мен

преди 2 години

Ще го търсите Баце един ден ама ще е късно.Бягайте затваряйте бурканите с лютеницата че тежка зима ви чака.

266

а на войне...

преди 2 години

Ще трябват нови закони- и тези си правят, каквото искат ...

265

Агент Танев

преди 2 години

Коя си ти, како, та говориш от името на "обществото"? Какво ви е крива специализираната прокуратура и главния прокурор? Че подгониха Божков ли? Или руската агентура? Трябва да се отплатите на спонсорите си, нали?

264

Vodoo People

преди 2 години

Не знам какво ще оставят от служебните, ама изглежда, че са на тежки наркотици от ПП

263

Анонимен

преди 2 години

Значи Янев остава министър председател

262

Вишист

преди 2 години

Сменете Денков, очаквам нов министър на образованието, който наистина да реформира образователната ни система.Не ни трябва тесногръд учен със закостеняло мислене и зубърски маниери.Трябва ни млад човек с езикова култура и творчески заложби. Ицо Хазарта ще бъде отличен избор за министър на образованието. Има идеи, прогресивен начин на мислене и е завършил езикова гимназия. В момента във всички училища има чуждоезиково обучение

261

Анонимен

преди 2 години

Хаха,тази сама не си вярва на "остроумията",които е изтропала.

260

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще останат служебните нали чорапа се гласи за цар.

259

анонимен

преди 2 години

Тази г-жа Лена защо не спомена нито едно име от така наречените незаменимите служебните министри.Ако става въпрос за псето Рашков,неговата беквокалистка Комитова,меката Мара Денков и (не)д-р Кацаров,то "огромно" благодаря.По-неадекватни и неефективни от тях не се намират лесно.Това каре става за главните роли само в евтин водевил или долнопробна трагикомедия.

258

июбирател

преди 2 години

туй българина уникално нещо ккато и купените *** които денонощно плещят глупости-ново правителство -дайте му 100 дена поне и тогава повръщайте да си заработите мамбото-май диктатура само ни оправя

257

Ху кеърс

преди 2 години

От тея двамата дупчени по-голям срам не е имало в светът.Падението на БългариА е благодарение на продажните ***, който родствено се избират от поколение на поколение.С гордост си смених гражданство и така вече несъм част от тая помйна система властваща над 30г

256

Анонимен

преди 2 години

Рашков Е,И ще БЪДЕ кошмарът на психично болният нарцистичен КРАДЕЦ!!

255

Станислав

преди 2 години

Е чак цялото общество да иска специално на първо място да се закрие спец съдилищата. Аз никой не познавам който да си има вземане даване с тези съдилища и на никой не му пука дали ще съществуват или не.