357

Хахахахахахахаха

преди 2 години

Паралелно стова СЗО казва, че няма информация и може да се изкарва много по-леко! В тази държава дори учените се оказаха профани!

356

Анонимен

преди 2 години

Наистина ли мислите, че остана нормален човек, който да ви се връзва на пропагандата? Отдавна манджата се пресоли.

355

каратист

преди 2 години

удрял младите, ай да не удря, да не го ударим ние. кой му дава право да удря

354

Анонимен

преди 2 години

Много умни тука всички. Направо най-умните са събрани в България. Как така ще се ваксинират. Да не са луди или прости. Ваксините щели да ги убият, чипират и т. н. И докато си пишат *** коментари тук, си *** като мухи. В цяла Германия, която е 15 пъти колкото България, няма толкова умрели, колкото тук. Хора това е зараза, вирус. Не е шега. Ваксините са за да се справим с нея. Трябва ли да умре някой близък, за да повярвате, че наистина е опасен този вирус

353

Боневa

преди 2 години

Това е шега никой да не се чувства засегнат!Предстои да видим,как омикрон ще изкара възрастните навън насред зима и ще напълнят кафенета и ресторанти по Коледа и НГ,а младите ще се изпокрият в къщи :) Ще видим баби и дядовци,антиваксъри да налагат с патерица тези които им искат на входовете сертификати.Разменят се местата и ролите! А тази от средната възраст и в двата случая са на мушката на ковид независимо в коя група ще изберат да се присламчат.Не ми е смешно,тъй като се числя към тази група

352

Маските или ОСТАВКА3

преди 2 години

Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застр.елват още на турската граница - всякакви н.е.г.ри м.а.й.муни...ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !!Трябва ПЪРВИ в света да накараме Всякакви футболисти- м.а.й.муни да носят торба на главата и ръкавиции, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ... М.а.й.муните- футболисти нека се гърчат с торба на главата или да се МАХАТ от България !!

351

Облекчен

преди 2 години

Отдъхнах си. Тъкмо прочетох статията с другата професорка, която каза, че бил 5 пъти по-бърз. Освен това този щам удрял младите и тези дето са преболедували. Добре че съм стар и още не съм го карал. По едно време доста се бях притеснил.

350

Гонзо

преди 2 години

То ти си един ***. За какво ти е друг?

349

БургаШки лешпер

преди 2 години

До Solar Power: а пол имаше ли през 2021? :)

348

Juls

преди 2 години

Боже къде съм попаднал?Това е някакъв sci-fi филм с елементи на драма и комедия?! Хора нямате ли чуството че живеете в накакъв абсурдно абстрактен сън? Къде отиде здравият разум и критично мислене на човека от 19ти и 20ти век.Вероятно обществото тотално е деградирало ментално щом се вързваме на евтини и зле скалъпени манипулации, на нивото на онези които съм прилагал на синът си когато беше на 6...Та те дори не се стараят да вложат логика и достовеност в манипулациите си.Странно получава им се?!

347

Анонимен

преди 2 години

ако е 3 пъти по опасен, а ваксините помагат на 70% не знам за какво говорите.

346

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: "Великия" д-р мангъров каза,че това е най-обикновен грип и ще отшуми до декември 2020-та година. Ако това не се случи ще си хвърли дипломата. Ами чакам го да я хвърли този пичага. Междувременно се ваксинирах защото не му вярвам. Добре съм си даже и со пол нямах цялата 2021-ва година :)

345

Hoho

преди 2 години

https://who.int/news/item/28-11-2021-update-on-omicronВсе още нищо не се знае, но в БГ сме вече напред с матриала.

344

дедо от село

преди 2 години

Бах та болест, бах тва чудо,у наше село измряха сички дето бяха вакценирани и дето не пиеха ракиджос! А пък не дето си църкаме ката ден останахме и сме веке по рахат в кръчмето ни!

343

Анонимен

преди 2 години

До амиТака е. Не се поддавайте на внушенията на някакви си имунолози. Слушайте само доц. д-р Мангъров - той е пътя и истината и живота!

342

dethin

преди 2 години

До Не бива да мислим...и живота му също се изтърколил, докато гледа в телевизора. И децата му пораснали, някак даже и училище завършили, по чужбината се запилели...Ех, телевизийо! Ех, медии! Благинка за излъскания ми мозък!

341

Анонимен

преди 2 години

Тъй ли? Ама народът си преизбира 12 години, тези които му наложиха глоби от 5000 лв. за разходка в парка, заради безсимптомен грип, нали? Греша ли или народът греши? Да, има смъртни случаи, от инфаркт, с придружаващо заболяване катастрофа, но починал от ковид, заради финансирането.

340

Евстатий

преди 2 години

Опитаха с делта + не клъвна, сега пускат въдицата на омикрон. Сега на ход са кунчев, витанов и оная дъртата, дето вместо да си полива цветята плаши хората.

339

Анонимен

преди 2 години

Много са смешни с тези варианти... Първо бяха 16 мутации, после 32, сега 50... И пропускат факта, че това са мутации в шиповидния протеин, а преболедувалите са защитени, защото имат имунитет срещу много повече части от вируса, които не са мутирали. Скриват и факта, че този вариант се преболедува по-леко.

338

Анонимен

преди 2 години

как пък един политик не се гътна до сега ??!!А уж все по-страшни ,значи са опасни за обикновените хора ,а политиците ги заобикаля ,странни вируси.