42

Анонимен

преди 2 години

До 44С голямо закъснение ти потвърждавам Фолклендските острови са Британска колония. Водят се задморска британска територия. Според теб това какво, независима държава от Лондон ли?

41

Анонимен

преди 2 години

Никой не е прокопсал който е скъсал с монархията.

40

Радев

преди 2 години

До А етоВ пърламента на Република България :)

39

Анонимен

преди 2 години

Не можах да разбера *** какво им е виновен великият адмирал Хорейшо Нелсън, блестящ флотоводец, загинал геройски в битката при Трафалгар, преди това разбил наполеоновия флот при Абукир!

38

Анонимен

преди 2 години

До 40. Е и? Да не би Фолкландските острови да са колония? Аз питах кои са тези колонии (няма такива). А фолкландската авантюра на Тачър, уж в защита на рехавото британско население там, няма отношение към въпроса. Както и Британската общност, която е неформална структура и е съвсем друго нещо

37

оу

преди 2 години

пират

36

АЗ

преди 2 години

досега не сьм вийдала англичанин йив а пьк и да му слугувамсигурно има некои с мазни дьнки

35

БРЕКЗИТ

преди 2 години

пи6е6е п=едал правещ се на американец

34

Анонимен

преди 2 години

Британско робство ли пишеше?

33

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да внушим на *** че нашите интереси са жизнено важни за тях" една от английските цели на колониалната власт.Сега е същото ,Лондон няма интерес о.Барбадос да е към монархията.Да се оправят сами ,военно и политически няма да бъдат свободни от Великобритания.

32

Анонимен

преди 2 години

До 31И кои са тези "по-големи ...? само шепа "задгранични територии", които са точици на картата - най-вече миниатюрни островчета сред океаните, чиято подвластност на британската корона е номинална.///Само Фолклендските острови са 12 500кв.км .и са толкова независими ,че когато Аржентина реши през 1983да си ги преватизира в/у гаучосите се стовари цялата мощ на Британската империя.

31

сс

преди 2 години

Британската империя отделя от Японската империя Бирма / Мианмар/ и стават част от британската империя и най големия производител на ориз. След 1948 стават независими и до сега са военна диктатура/ Толкоз за бившите британски империи. А северен Кипър е турски пак след независимост...тъй че глад мори добитъка

30

Анонимен

преди 2 години

Сега ги чака глад и мизерия, като всички постколониални държави. Да се оплачат на Бляк Ливс Метър.

29

Анонимен

преди 2 години

Аз ги знам тоя къде ме заплашват ме не не ме е страх аз съм бита карта последна точка в живота кръвта ми е черна отровна като на мамба по скоро хората трябва да се пазят от мен не аз от тях ме не много са ме заплашвали.

28

В.

преди 2 години

Не е така. Британската общност е много голям пазар. Те за това избягаха от ЕС. Ама Джонсън е много *** бе.

27

Анонимен

преди 2 години

До 14. И кои са тези "по-големи колонии"? Британия отдавна вече няма колонии, само шепа "задгранични територии", които са точици на картата - най-вече миниатюрни островчета сред океаните, чиято подвластност на британската корона е номинална.

26

Анонимен

преди 2 години

До 31 антракса имаш напредвид.

25

Анонимен

преди 2 години

Впрочем антаксата пандемия вече е настъпила в българия но още е слабо разпространена и не е започнала да взима жертви някои раиони вече са необитаеми така че пазете се и бдете.

24

А ето

преди 2 години

После къде ще иде Кирчо. Да продължат промяната.

23

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли българи кое ги създава педофилите и хомосексуалистите вируса на имунната недостатъчност които предизвиква множество тумори по тялото и ти разгражда мозъка и нямаш представа с реалността някои хора скриха за пандемията от спин в русия и европа световен заговор и ето го резултата следващата пандемия ще е антраксна която се предава по месото и месните продукти после да не кажете че не сте разбрали и не сме ви казали да не ревете.