83

Доктор Хаус

преди 2 години

Едвам се отървахме от Бойкорон но този едва ли ще е по опасен !

82

Анонимен

преди 2 години

В Италия не трябва ли да се казва "О,макарон"

81

Анонимен

преди 2 години

Свърши се. Изтърваха го. Не можа света да се затвори като Китай за 2 месеца и да елиминира този вирус. Сега в Китай единствените нови случай са от хора идващи от други държави.

80

Анонимен

преди 2 години

BREAKING: Chairwoman of South African Medical Association says Omicron coronavirus variant is causing 'mild disease' and 'no prominent symptoms'Успокойте се вече !

79

Анонимен

преди 2 години

Следващия щам ще се казва Мегатрон !

78

Анонимен

преди 2 години

А във Франция открили нов щам ,,омакрон"" ,който много налитал на бабички !

77

Waffen SS

преди 2 години

""Откриха щама Омикрон и в Италия"".Да се смята ,че е и в България,само ,че още не го знаем

76

Анонимен

преди 2 години

А майките си не откриха ли?

75

Да, ама..

преди 2 години

До сега sars-Cov19 не е бил изолиран никъде в лабораторни условия. В Германия все още има награда, която е над 1 милион евро за всеки, който успее да го изолира и покаже реални данни за него. Наградата все още си чака..

74

Анонимен

преди 2 години

До 90 нови мутации се откриват бавно и трудно. Изследват се процент от общо направени PCR чрез целогеномно секвениране и представлява "разчитане" на всички генетични инструкции в дадена проба със SARS-CoV-2 (вирусът, причинител на заболяването COVID-19). За секвенирането се използват проби, които са дали положителен резултат от PCR тестовете с достатъчно количество вирусни частици. До 2 месеца отнема това изследване в Бг. В Англия за 2 дни се открива.

73

до 90

преди 2 години

На базата на секвениране.

72

Анонимен

преди 2 години

Добре де, като микрона е бил месеци наред в спинозния и не го е уморил, какво се притеснявате??? Оня не е имал имунна система и е оживял, а всеки от вас би трябвало да е поне малко по-защитен. Не се плашете.

71

Дo 90

преди 2 години

Изследванията за различните варианти на вируса са специфични и не могат да се правят във всяка лаборатория. В България тези изследвания се правят в Националния център по заразни и паразитни болести.

70

Аз да попитам

преди 2 години

Някой може ли да ми отговори, как го намериха този нов щам ? С какъв тест ? Кога успяха да разработят тест и за него ? Как въобще се определя/открива един нов щам ? Как е разработен този тест и от кого ? Как този тест прави разлика между предишните щамове ?? Колко още други въпроси имам само .

69

Е, па...

преди 2 години

Вчера заговориха за този нов щам, днес вече го откриха в 6 страни.... На всичкото отгоре и успяха за един ден да разберат, че е супер, ултра, мега по-заразен и сега съществуващите ваксини не го ловят?!?!?!?! Е еееее, айде стига! А дали това не е зле скалъпено оправдание за безсмислените ваксини, които, както е видно изобщо не действат ефективно?

68

Анонимен

преди 2 години

До 83 3.4% е официалната Mortality Rate от Ковид световно.. Не е малко, но явно не е ебола.. 18000 са официално починалите в САЩ след поставяне на ковид ваксина към Октомври месец 2021. Повече починали от всички смъртни случаи при задължителните ваксини взети заедно от 1998г насам. Само за инфо.. Бъди здрав и се пази!

67

Анонимен

преди 2 години

Вероятно вече го има на много места. Полети откъде ли не за къде ли не. Да гасим лампите на планетата за 2 месеца. Пак.

66

До 83

преди 2 години

Защото е въпрос на живот и смърт.

65

Чукундур

преди 2 години

А,кога ще дойде щама Българският

64

Анонимен

преди 2 години

До 82 така е, вирусът е гад. А защо тогава налагат това ваксиниране като на живот и смърт?