10

Краси

преди 2 години

Една гнусна комунистка,но богата капиталистка-по-малко!

9

Анонимен

преди 2 години

Основателка на рекетьорски групи и всички мутри десетилетие преди герб.

8

Анонимен

преди 2 години

Навремето тя и Луканов раздаваха куфарите с милиони на сегашните милионери )които не умират от вируса интересно нали

7

Анонимен

преди 2 години

Нора Ананиева беше мощен червен бизнесмен с червени милиони. Известно е по какъв начин са спечелени. Недосегаема за правосъдието.

6

Тихомир

преди 2 години

Конфискувайте имуществото на цялата и фамилия до девето коляно в полза на държавата!

5

Анонимен

преди 2 години

Предполагам мястото й ще е в Ада.

4

Анонимен

преди 2 години

Някога поне са слагани хора с разум, но от десетилетие такива няма и е видно на какъв хал сме. Това което се съсипа няма да може с години да се вдигне и пак ще теглят бедните на онези горе няма да се отрази. България е на дъното, възрастните хора умират от неадекватно лечение, работещи студуват и гладуват от ниско заплащане, частника не зачита правила, престъпника остава ненаказан, лоши магистрали и мн.други все негативни състояния.

3

Анонимен

преди 2 години

Нужно ли беше да качвате това интервю като знаете че болшинството от хората не я долюбват тази.------Болшинството от хората считат за голямо свое постижение да си вържат правилно обувките десетина пъти подред.

2

Анонимен

преди 2 години

Нужно ли беше да качвате това интервю като знаете че болшинството от хората не я долюбват тази. Сега ще четем много интересни коментари.

1

НЕДОСЕГАЕМИТЕ 2

преди 2 години

Българската съдебна система е пробита от мафиота Бойко Борисов и аверите му! Система с бюджет 1 милиард лева дадени от данъкоплатците! Честито!За МВР и ДАНС няма смисъл да се говори, поръчкови структури с над 2 милиарда лева бюджет дадени от данъкоплатците!