74

Анонимен

преди 2 години

Записвам си поредното обещание, дано да го избистрят но цените вече скачат всеки ден.

73

Колкото :

преди 2 години

И да съм се опитвал да убедя нечии простиии глави с изкуство , разбрах, че с изкуство нема да стане, та трябваше малко наука нали все пак сте академия, професор .... Гледам с наука затворих много усти , амааа все към изкуството ме влече - и ако ме питаш господин министър ти к'во си учен или артист - искам да съм второто ама ми не даваш, не искам да съм първото ама ми го налагаш!

72

Всъщност робот

преди 2 години

Не може да съществува, той ще е биотик съществуващ в някаква среда в постоянна връзка с някаква среда и зависим до някаква степен от тази среда. Законите на роботиката се превръщат в закони на биониката!1,2,3,4

71

А четвъртото ли?

преди 2 години

Четвъртото ми постижение е правилната посока в биониката!Отмяната на термина робот и замяната му с термина бионик! Колкото и да ми беше тъжно заради Любен Дилов Баща! Робот всъщност няма, в реалността съществуват изобретения и механизми на природни принципи наречени бионици, биотики!

70

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Турците и руснаците са съюзници. Защо? Русия назначи Борисов,чиято роля бе да блокира българо-руските отношения,тъй че да изглеждаме врагове на Русия,нещо,което няма почва. Чисто и просто ние сме Трако-Келти и Русия не ни е в Планът. Тоест Русия,а и САЩ са ни безразлични. Русия постро енергетиката на Турция,в противовес на Българските и Сръбските интереси. Русия въоръжи до зъби Турция,в противовес на Българо-Сръбските интереси. Русия си го начу.ка!Факт! Да живее България! Да живее Сърбия! Това е

69

Господин министър

преди 2 години

Може ли да перефразирам известният банкер Буров от началото на 20 век - Българинът ще бъде велик гражданин на света,а не Ганьовец кога се научи да си уважава художествения и интелектуален елит и да го награждава според заслугите му и да не твърди, че народният съд е убил този елит през 1945-1946 от грегорианското летоброене,а не преди това! Тъй щото на някой хора самочувствието им е без покритие господин министър,а тъй като аз съм много заземен, земен човек знам много добре кой съм, какво съм

68

Анонимен

преди 2 години

На кого е нужна енергийна борса, .....посредници, ...........прекупвачи,........... разпределители, ...........доставчици? Дайте мнения, моля!

67

Господин министър

преди 2 години

Никой не обича да му опират пистолета в главата или да го принудят да вади все още не готова ръка за играта.Никой не обича да го застварят поради анахронизация!Ама ми го опряхте тоя пистолет и трябваше да извадя ръце дето са много тежки козове от едър калибър господин министър.Кой *** Балкански не е разбрал с гаубица или с малокалибрено оръдие го стрелят господин министър!

66

stiling

преди 2 години

Някой конкретно разбра ли какво са се "Разбрали" Колко ще е минималната заплата? Максималния осигурителен праг? Тавана на пенсиите? Минималната пенсия? Данъци ще се пипат ли или остават същите? Токът ще се подпомага ли цената от бюджета? Това го интересува народа! А иначе само празни приказки дрънкат за пред РА*ЯТА! Искат да покажат колко многа работят и колко са "ДИАЛОГИЧНИ". Народа вика и цъка сега ще се разберат и парите ще потекат и ще забогатеем, Е ДА АМА НЕ! БАС ЛОВЯ!

65

Господин министър

преди 2 години

Аз имам и друго постижение - доказах морфогенезисната пета антропоморфна форма , която не е фрактал.Имам и друго постижение - най-големият монументален колаж на планетата включващ вече 6000 произведения на изкуството от 6 континента.Може да е просто , но никой досега не го е правил. Има енциклопедии, истории, сбирки...но визуална репрезентация в една творба на световното изкуство няма и по-голяма част от шедьоврите му!

64

Ми аз имам и друго

преди 2 години

Постижение господин министър , разбирате ли "Изкуството е царицата на всички науки - комуникираща знания и познание до всички поколения на света - минали, настоящи и бъдещи!" Леонардо да ВинчиТа много обичам Павел Вежинов-Един есенен ден по шосето. Аз си го препрочитам от време на време. Сюрреалистично е такова едно. Есенните листа потъват във вода, защото мембраните на клетките се разпадат и газовете излитат. Та как се пълнят изчерпани нефтени залежи

63

Румен Гечев

преди 2 години

Пак ще помогна за просперитета на Нацията!

62

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да се промени. Комунистите ще продължават да ни крадат. Тиквата също беше с партийна книжка.

61

шопендар

преди 2 години

е БЪЛГАРИНО,нема место за притеснение,бюджета е в сигурни ръце,щом в комисията участва и световният шампион по фалиране на банки КОМУНИСТА РУМЕН ГЕЧЕВ.ПРОМЯНАТА Е В ХОД..*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА,ОТИВАМ ДА си изтегля парите от банката,докато не е фалирала

60

Денкооввв!

преди 2 години

Гледал ли си Перлман с тебешира?Понеже сте академичен човек господин министър!Колкото и просто да изглежда е гениално, защото гениалните неща са прости!Сега как можахте на училището дето е формулиран последния закон на електромагнетизма, който е епохален успех за науката и практиката да не дадете СТЕМ среда а в толкова много горни Нанадолнища да дадете!

59

Анонимен

преди 2 години

Румен Гечев сега е в Карай направо. Свръх нагъл. Фалирал е 19 банки. Срам няма.

58

Анонимен

преди 2 години

ПЛАНИРА СЕ БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ 5% И БЮДЖЕТА ДА СЕ АКТУАЛИЗИРА СЛЕД ПОЛОВИН ГОДИНА. КРАДЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ.

57

Денкооов!

преди 2 години

Хвърлял ли си жабки в езеро! Хвърля се косо камъче успоредно на водата - то отскача и прави "жабки" ... Еми и "бълхата" е така! Първия разряд е със скорост 300 Нютон метра после става интересно - тъй като няма *** горе при втория разряд става още по-бързо, третия още по-бързо и до Юпитер за два месеца!

56

Фъч

преди 2 години

Силно се съмнявам , дали бюджета на страната ще е готов до края на януари...

55

Денкооов!

преди 2 години

Закона на Ангелов практически изглежда така : взимаш един магнит аналогов - пускаш ток по него някакъв след това от едната страна го удряш с електростатична искра - какво се получава изхвърля електрони от другата страна. Какво се получава? Нов двигател за космическа и не само среда ! Известен като закона за космическата бълха защото позволява автономно захранване и много дълги и бързи преходи до на майнатааааа си! Скача много с малко енергия!