9

дедо Ташунко

преди 2 години

Мечката е дресирана и това е хитър начин да се показват реклами. Следващия път можем да видим примерно как сяда на тоалетната чиния. Не мога да отрека, че създателят на този клип не е изобретателен човек. На всички пожелавам хубав неделен ден и добро настроение.

8

Беж да бегам

преди 2 години

Казала си е мечката: тук не ми аресва никак, а тази как се е парфюмирала, ужас некъв.

7

Анонимен

преди 2 години

Инстинкта на мечката бил винаги да дърпа (и сграпчва) към себе се - с лапи нокти..., а не да натиска със тялото си. Затова всички горски постройки (особенно в Русия), къщи, хижи ги правили външната врата да се отваря навътре. Ако дойде мечка, даже и да го няма стопанина, няма да може да влезе, защото се опитва да дърпа към себе си.

6

махмурлия

преди 2 години

Видеото не е наобратно. Жената е наякаква кукувица, която храни дивите мечки, което е незаконно. Черните мечки не са агресивни, освен ако не са с малки мечета, но като свикнат да бъдат хранени, влизат в дворовете и може да стане опасен инцидент.

5

Само един шпрайт

преди 2 години

Видеото върви наобратно. За бaлaми ли ни мислите?

4

уфчарин

преди 2 години

Тя ако знае таз американка че една мечка от пет години мед ми носи... Ама който как заработи.

3

Кубрат Пулев

преди 2 години

Ако знаете ква мечка ще ме челастри мен след няколко часа,има опастност да имате нов национален траур след катастрофата на Струма!!

2

Анонимен

преди 2 години

Донесла е мед на стопанина, но той не си е вкъщи.

1

Анонимен

преди 2 години

Това нее мечка от гората. Това е дресирана циркажииска мечка. Ако беше дива дали щеше да стои на вратата а нямаше да влезне и да изпотроши всичко и накрая стопанката щеше да е за десерт.