107

Анонимен

преди 2 години

Само аз ли правя връзката с хронична наркомания? Идвали за поредната доза???

106

НЕКОЙ

преди 2 години

Утре, когато няма да покажа КОнчев по ТВ-то, вакцинацията ще спре.

105

Учуден

преди 2 години

Гледам доста омразници,антиваксъри,предполагам Жужуфили,драскат по сайта с отровните изделия на краварите и омразният им Бил Гейтс?!И не мога да се начудя как така се осмеляват да използват опасността наречена компютър,клавиатурата измислена пак от Бил Гейтс и Майкро софт,Уиндоуса Айфоните и стотици подобни съмнителни вещи,които според антиваксърите са създадени да ни чипират и унищожът?Или добро е това,което ни носи престиж,гъдел и удоволствие и ни позволява ние самите да тровим останалите!!

104

113

преди 2 години

Да БРАТО!!На и,ди,от като тебе и Господ не може да му помогне!Радвам се,че сте мнозинство в БГ и че на финалът китайците ще успеят да я зачистят тая територия от най върлите им,бецили в света!!Да БРАТО,гордей се,номер едно си в света,поне по глупост и тъ,пащина!!

103

Анонимен

преди 2 години

Тия хора са решили твърдо да съсипят здравето и даже и живота си ! Никой , даже и Бог не може да спре самоубийците

102

.

преди 2 години

Втора, трета доза чета в материала. Вълна от нови желаещи за първа доза има ли или няма нужда да питам.

101

Очарован

преди 2 години

"Искам да запазя себе си и близките си. Силно вярвам на науката." Моите уважения към тия хора, които са се ваксинирали за да предпазят не само себе си но най-вече другите - неваксинираните- от жестокия вирус. Това си е хуманен жест. Имаме нужда от повече такива за достигне стадото 70% ваксинация, за да може нАуката остави и нас нваксинираните и тях на мира и се върнем към нормален живот. Ако нАуката не ги преметне пак. Както стана при отличниците с близо 100%.

100

Въпрос

преди 2 години

До Hoho_Boho- Те бяха безполезни и при старите щамове. Тъй че не ти разбирам напълно гледната точка. Защо сега да е по-различно от преди.

99

Hoho_Boho

преди 2 години

Много разумно поведение... Ваксините са безполезни срещу новия щам... НО ОТ СЗО КАЗАХА ЧЕ ХОРАТА МОГАТ ДА СЕ ДРУСАТ С ТЯХ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВОТО ИМ

98

Анонимен

преди 2 години

Ако дойде и инфлуенцата ще стане 3 в 1.

97

Анонимен

преди 2 години

Да се предпазим поне от делтата, защото идва и омикрото. Иначе ще стане мазано- 2 в 1.

96

Анонимен

преди 2 години

Да,точно така е. Сега са убедени да се ваксинират,как пък един не каза, принуден съм заради работа....., примерно. Всички щастливи, напират. Да, да.

95

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри, пийте си ракийката, така няма да забележите как умирате от ковид

94

Анонимен

преди 2 години

Времето беше прекрасно. Слънчево и от онези дни гледайки към небето благодариш,че си жив. А лудите тръгнали да се бодат със компота на Бил Гейтс. Естествен подбор или насилствен, ще броим ковчезите догодина.

93

Анонимен

преди 2 години

Пазете се за омикрон, антиваксърчета, не се ваксинирайте

92

Анонимен

преди 2 години

Искам да се буствам срещу Омикрон. Колко дни след първия бустер да се боцна?

91

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Къде е пунктът за набиране на сценични работници? Искам и аз да изкарам некой лев, играейки на паникьосани от поредният еврейски фарс.

90

Kade e Kuntchev

преди 2 години

да дойде да ни агитира за ваксините, че много ни липсва и без него ще го закършим.Кога и къде му връчиха наградата за доктор на годината? Явно тези с третите дози искат да му отидат на гости, да видят лично най-великият лекар на България

89

Анонимен

преди 2 години

Скоро новата вакса за омикрон, плюс бустер за стария компот

88

Анонимен

преди 2 години

Загрявка за дигитално Айди. Уфтцете трябва да се упражняват.