157

Анонимен

преди 2 години

кък а стреснал светъ. ние несме чуле у наше селу

156

Да попитам

преди 2 години

Този нов вариант трябва да оправдае буустъра или какво ? Първите не са ефективни срещу делта. Сега буустър, който след 6 месеца ще се окаже изненадващо неефективен и срещу този вариант и започваме с четвърта ваксина. Продължаваме да бием ваксини и с тях нови варианти докато свят ти се завие.. Абонаментче, без право на прекъсване

155

Бай Иван

преди 2 години

Това което природата създаде човешка ръка не може. За това ваксини те са безсилни прах в очите или капчица надежда за страхливите да не се по бъркат. Не разчитай те толкова уверено на тях. Всичко с времето си и това с ковид ще отмине иска се време и спокойствие всичко останало е паника и хаотични не обосновани не доказани действия.

154

Анонимен

преди 2 години

Уплашил е света ? Уплаши овцете. Правете разлика... Това, което ср мъчи да плаши света са медиите

153

Анонимен

преди 2 години

Д-р Анджелик Котзи (или както там се произнася "Angelique Coetzee"), председател на южноафриканската асоциация по медицина, се чуди на реакцията на "западния" свят:- Всичко е спекулация на този етап. [Вирусът] се пренася бързо, но случаите срещани до момента са изключително леки. Възможно е след две седмици да съм на друго мнение, но това е което наблюдаваме в момента. Така че, разтревожени ли сме сериозно? Не. Заинтересовани сме и наблюдаваме какво се случва. Много шум, но защо? TheGuardian

152

Анонимен

преди 2 години

Както се вижда новите мутации се появяват в страни с малко ваксинирани, тоест в телата на хората които нито са го боледували нито са се ваксинирани. И след това новата мутация заразава отново и боледувалите и ваксинираните. И така вовеки веков. Единствения начин е целия свят да се ваксинира за 1 седмица за всички мутации. Ама това няма как да стане. Така ще си я караме явно, което е много изгодно за биг фарм.

151

Kade e Kuntchev

преди 2 години

да дойде да ни агитира за ваксините, че много ни липсва и без него ще го закършим.Кога и къде му връчиха наградата за доктор на годината? Явно тези с третите дози искат да му отидат на гости, да видят лично най-великият лекар на България.

150

Демокраник

преди 2 години

Т.е да чакаме 4-та и 5-та бустерна ъпдейтната доза. Все едно си гледам уиндоуса ахахахахахаххахахах

149

Kade e Kuntchev

преди 2 години

да дойде да ни агитира за ваксините, че много ни липсва и без него ще го закършим.Кога и къде му връчиха наградата за доктор на годината?

148

Насо

преди 2 години

Аз чакам щам Мегатрон. Дали тогава ще ни карат да се боцкаме с масло 10W40 или 5W30 ?

147

Анонимен

преди 2 години

Това копирано от друг сайт от съвсем скоро - В Африка се случва нещо загадъчно, което изцяло обърква учените. Там няма ваксини и ресурси за борба с подобен вирус, каквито има в Европа и САЩ, но те по някакъв начин се справят много по-добре от тези развити държави. и хоп нов вариант на COVID

146

Ааа

преди 2 години

Вече не ми дреме все ще се мре някога. Няма да живея в страх.

145

Анонимен

преди 2 години

Ти ще има да чакаш, докато си купиш имот с твоите 2 лева.

144

Мдю

преди 2 години

Който оживее след 10 игла има право на живот. Хубавото на цялата работа е, че имотите ще поевтинеят.

143

Анонимен

преди 2 години

Супер, Марс звучи добре. Кога ще ви изстрелват?

142

Ку40

преди 2 години

Демократурата е най-хубавото нещо, утре ,,мнозинството'' решава, неваксинираните да се застрелват, приема се закона и готово. Пък може и на марс Да се заточват, нали почнаха да летят до там.

141

Анонимен

преди 2 години

Самолетите на скраб!Да спасим планетата!

140

Шаши

преди 2 години

Сега е момента да затворим ЕС. Нямат работа в България такива бацили. Утре да не е късно.

139

Сашето

преди 2 години

Заразените в Холандия са 19 а не 61 , като не можете да четете не преписваите грешно .

138

Анонимен

преди 2 години

Докато дойде до тука, ще се появи следващата буква от азбуката. Може метър да се мине с този. Само че и балъците вече намаляват.