11

Йосифчо

преди 2 години

А за контрабандата която е задължителна практика и се прикрива на държавно ниво знаете ли шафьорите?

10

Анонимен

преди 2 години

E, като не е тероризъм, не е бензин, какво е тогава. Оцелелите да се напрегнат и да кажат каквото си спомнят, от изключително значение са техните сведения.

9

Йосиф

преди 2 години

Всички професионални шофьори знаем истината. ЗАСПАЛ ШОФЬОР ЗАД ВОЛАНА НА АВТОБУСА Е ПРИЧИНАТА ЗА ИНЦИДЕНТА !!! Стига глупости атентати и тем подобни измишльотини.Друг е въпроса за лиценза на АВТОБУСА Същият има причина да няма лиценз за превоз. От най-крайна дясна лента за движение да отидеш в най-крайна лява лента за движение и да се удариш в мантинелата и да не се събудиш ееее... Моля ви се...

8

Анонимен

преди 2 години

До бааа Пена Бабо Пено, добре си го казала за "лошия път", ама имаш ли обяснениа как за 14 г. експлоатация и над 60 милиона преминали автомобила прес това "лошо" място - няма нито един сериозен инцидент? Та?

7

Анонимен

преди 2 години

До бааа Пена Точно така е станало. И на 11.9.01 е имало в самолета един с 2 кибрита в джоба който е изпил и 200мл. водка и затова паднаха 2-те кули!

6

Анонимен

преди 2 години

До ЦПробитият резервоар така е гръмнал, че конструкцията на автобуса си стои цяла-целеничка, ала изгорена "до кокал". Виждал ли си какво остава от една кола след ексползия на резервоар?

5

Анонимен

преди 2 години

Искам да кажа че много вярвам на разследващите и се радвам как ни пази родната милиция! На ден 1-ви вече изключиха контрабанда, нарочен взрив и какво ли не, намериха празни туби, чиста работа. Същите тези разслеващи дни наред не знаят колко човека е имало, търсят хора нямащи нищо общо, едва вчера намериха последната жерта. Но което е заявено предварително се знае! Има изключени версии, според тяхната версия!

4

Разследващите...

преди 2 години

...дължат едно-единствено обяснение - обяснението на уникалния факт, че в катастрофирал автобус, който въпреки удара не се е преобърнал, паднал в пропаст или блъснал челно, са загинали от задушаване 45 души само за няколко минути. Как така запалено дизелово гориво може да предизвика този светкавичен процес на горене!Чакаме.Всичко останало са подробности, защото и сега е ясно - ако не беше този пожар, нямаше да има загинали, а само ранени в различна степен пътници!

3

Ц

преди 2 години

Целият път до рейса е бил осеян с НАФТА. ИМАЛО Е ТЕЧ ОТ ПРОБИТИЯ РЕЗЕРВОАР, КОЙТО Е ГРЪМНАЛ.

2

Анонимен

преди 2 години

Още колко време ще дъвчеме тази трагедия?

1

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете кой ще излезе виновен за всичко накрая, този който е мъртъв, тоест шофьора.