42

Тони

преди 1 година

До З. О.Интересно ми е да науча повече за този кмет. имам познати с къща там.

41

муси

преди 2 години

Полицаите винаги пречат на бизнеса,само ако не вземат процент. Иначе като изчезна КТБ никакви ги няма .

40

Теди

преди 2 години

Всичките пари на Мар Тина Атанасински са от престъпна дейност

39

Теди

преди 2 години

*** , СВОДНИК И СЪДЪРЖАТЕЛ НА БАРДАК СА ТРИ РАЗЛИЧНИ НЕЩА НЕ Е ЕДНО И СЪЩО

38

Теди

преди 2 години

До ново време - не може, сводничеството винаги остава незаконно, както и бардаците дори и да се легализира проституцията.

37

Ново време

преди 2 години

Легализирайте го това бе. Нека и те да плащат данъци. Нито убиват, нито трошат (е само пи6ки де). Но това разтоварва мъжете, и жените са доволни че взимат някой лев. Така както е сега е монопол на мафията. Излезе ли на светло, цените ще паднат и данъци ще се плащат. Мафията няма изгода от това.

36

Дрът Пърч

преди 2 години

Дайте адреса. За един приятел питам.

35

Теди

преди 2 години

Проституцията е до време като курвалъка

34

Теди

преди 2 години

Мария Козарова е много опасна сводница да се знае това

33

Теди

преди 2 години

Деса на Мар Тина Атанасински ли са прибрали- горката някакъв я бил скубал и бакшиш не и дал ми се беше оплакала Данито

32

Алекс

преди 2 години

ГДБОП,когато няма какво да отчете като дейност,се захваща с проститутките.Така е най-лесно.Вместо да задържаме истинските бандити,ще прибереме няколко момичета и ще си получаваме заплатките.

31

рико

преди 2 години

Явно на пазара излиза нов играч и сeга разчиства конкурeнцията. Второ студио за около мeсeц. Прокуратурата всe ощe си e поръчкова, кой плаща той поъчва музиката. Нe e ли малко странно на фона на ширeщата сe прeстъпност, убийства обири грабeжи, качулкитe да сe занимават с някакви масажистки.

30

Анонимен

преди 2 години

В с. Лесидрен също има жрици. Продават си тялото срещу 5 и 20 лв. Известни са.

29

Анонимен

преди 2 години

В Тетевен от няколко години зъболекарката Марияна Радева се предлага за пари. Ей така за кеф. Евтина жена. За нея е нещо нормално да предложи секс на пациент. Продава си плътта и по хотели в други места. Като зъболекарка е никаква. И в София има зъболекарки, които правят секс срещу пари.

28

З. О.

преди 2 години

Кметът на Угърчин Станимир Петков е известен сутеньор и наркотрафикант от 20 г., но полицията го пази от затвора. Голям мафиот е. Има милиони, обаче мръсни. С баща си Йото Вътов печелят по 70 000 лв. на ден от бизнес с хотели, ресторанти, бензиностанции, КООП "Доверие", проституция и наркотици. Станимир Петков живее в луксозна и огромна къща за гости в с. Лесидрен, община Угърчин, област Ловеч. Кооперация "Доверие" има месо от 25 г. във фризерите си, което се използва като пълнеж за колбаси.

27

Асан

преди 2 години

ГДБОП залови Главна дирекция "Жандармерия, специални операции и борба с тероризма".Гледам и не вервам на ушите си :)))))

26

Баце

преди 2 години

Само аз имам право да мушкам

25

Парадокс

преди 2 години

За едно облекчаване с ръка и гърди с масаж те атакуват качулките за кражба на 60 милиона в чували (ако е верно предизборното твърдение на новите стари) нищо...

24

4:20

преди 2 години

Дано Ицо Хазарта да ги легализира теа неща като е в Холандия -ще валят пари в бюджета...

23

Анонимен

преди 2 години

Имам приятели, които от години си викат компаньонки. Ама като виждам за 200лв какви бабароци им идват, нещо ми се отщява. Нещо ми са много високи критериите. А за по-висока цена не мога да се вместя.