38

Генерал Радев

преди 2 години

Трябва да се провери дали Борисов е истински генерал.

37

Анонимен

преди 2 години

Добре чее Радев защото пак сме на погрешната страна както през ВСВ при монархофашистите които бяха с Хитлер и англоамериканците ни сринаха от бомбандировки. Някои разбират ли какво става. Евроге.йците настройвани от Краварите се заяждат с Русия нарочно за да предизвикат война и Руснаците да сринат Европа а краварите да излязат пак напред и сухи. Краварите са запланували унищожението но европа. Това още ли не сте го разбрали. Неможе да има по силни от тях в икономическо и военно отношение.

36

Анонимен

преди 2 години

Радев, генералът от НАТО, който има диплома от САЩ и харвардите били про-руски политици, а пък членът на БКП с досие Борисов и комсомолския секретар Плевнелиев били про-американци, в това ли се опитва да ни убеди? Теориите му стават все по-налудничеви с всяко изминало интервю.

35

Калеко Алеко

преди 2 години

Последния войн! Капитана на кораба ГЕРБ. Капитана остава до последно с кораба. Салют капитане!

34

Анонимен

преди 2 години

хахаха плевела ли го каза?

33

Анонимен

преди 2 години

А БОЙКО къде водеше България!?Кой подари 2 500 000 000 на Путин и му построи за 1 година тръбата през България? С парите на българските пенсионери,които не бяха повишавани цели 5години,а накрая с мизерни 5%!Кой защитаваше Путин в Черно Море,като казваше че само Русия има право на военни кораби, а всички други само на платноходки!Плевнята да отговори?

32

Хахах

преди 2 години

Роско го плюят, той си мисли че дъжд вали. Хахаха е това не мога да го разбера. Цяла България те ненавижда искрено, ама от сърце, и ти пак излизаш да тровиш. Е това ако не е наглост не знам кое е.

31

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами така е, всички знаем как радеФ влезе в правомощията си на преЦедент, с думите че Крим е "руски" и искане за отпадане санкциите на путинова рассия, в първата си реч каза, че ще сИмулира европейското развитие на България /искаше да каже с_т_имулира, но съзнателно или не пропусна буквичката "Т"/, после Импексова го заведе на Бузлуджа, а на 9-ти септември посети яз.Копринка където на другият край на поляната русофилите на Копейкин гориха знамето на ЕС ... това е част от визитката на фигуранта

30

Анонимен

преди 2 години

Крим е руски и не може да се каже на черното бяло. Като цяло, това беше много ниско от негова страна - да моли американците да не припознавали Радев. И това при положение, че човекът на Кремъл в България беше Борисов. Също така да се опитва да причини разрив между Кирил Петков и Радев... това е жалък човек, един оставен без власт и внимание интригант.

29

Анонимен

преди 2 години

Еми факт е, че Боци те отсвири. Тури Цуцка за кандидатин президент. Е, от това по-кофти признание не знам накъде. Обаче, ти още се имаш за нещо.

28

Пич

преди 2 години

А оставка на Баце като председател на ГЕРБ, задето Радев ви отвя, ще има ли? А да си разясните причините защо загубихте едни сигурни избори?

27

Анонимен

преди 2 години

Герджика спря с плюенето и долази обратно на старата работа, и пак изкараха Плевнята от нафталина.

26

Данъкоплатец

преди 2 години

Хора, които не само не махнаха корупцията, ами направиха корупция на стероиди. Не му четете даже заглавието на това, само минавайте да го препсувате - да си знае.

25

Един от народа

преди 2 години

Време е санитарите да го приберат тоя и да го въдворят в специализирано заведение. Там ще съжителства със същества, на които може да обясни колко лош е Радев. Нормалните хора знаем колко е "лош" и затова го избрахме за 2 мандат.

24

Анонимен

преди 2 години

айде стига. всяка събота напоително ни обяснява другите колко грешат. собствените му хора не го издигнаха за втори мандат. късно е либе за китка

23

маркиньос

преди 2 години

А кой ни бута към Баку...

22

Rossy

преди 2 години

Бегай ве роси. Никой не те пита, марионетко.

21

Василев

преди 2 години

Колко пъти да казвам на някакви посредствени политици и анализатори, че Крим и България са неразривно свързани, защото войните които е водила Руската Империя за Крим , за проливите и за Балканите е стратегия на руската имперска политика за отвоюване на територии от Османската империя и нейните съюзници, които стратегически дават излаз на руския военен и търговски флот в Черно море и разширяване на влиянието в Югоизточна Европа и Средиземноморието!Велика е Британската Империя!Агент Итън Фоли!ЦРУ

20

до 17

преди 2 години

ПП Продуктово Позициониране начело с Петков Кирчо и Кокорчо Василев извадиха от нафталина Румен Гечев фалирал да 1 ден 9 банки, Румен Овчаров осъден за злоупотреби и Масларова съдена за 11 милиона злоупотреби, където свидетелят беше убит и така спечели делото. ПП извадиха от бункера и Т. Ерменков, Митко есемеса и още много партизани от виновните за трите фалита на България. Щом онези изпълзяват от нафталина и бункера скоро ще дофтаса и Жан Виденов. Явно не знаете за гладната Виденова зима.

19

Роскооо,

преди 2 години

ти избра Радев, ама нямаш капацитета да го проумееш.Да.беше.се.скрил поне преди изборите, ама магарето ако не ревне насред мегданя.да си покаже магарията, няма да е магаре.