209

Анонимен

преди 2 години

До Вируслав+++ Основната им цел на тия вакси не е толкова за да ни спасят от вируса или пък само някои да позабогатеят, а е по-велика и възвишена: За да спасят Планетата от Глобалното Затопляне. Както Грета забрани на родителите си да имат повече деца. Затуй и старците не ги интересуват, а са се насочили стръвно към млади хора, деца и дори вече към пеленачета.

208

Вируслав

преди 2 години

"Проф. Александрова: Има риск от повторно заразяване при omicronНе се знае още дали ваксините предпазват от новия вариант"' --- И какво не се знае? Aбе изкопаемите като тая, още ли не знаят, че първите открити пациенти с тази мутация са до един напълно ваксинирани?! И какво е учила за да стане професор, след като не знае че мутациите се появяват за да заобиколят тия смешни ваксини. При естествен имунитет или истински ваксини ще се озорят. Само че тия ваксини са произведени с друга основна цел

207

девиз бг

преди 2 години

Изненадай вируса .. Мутирай пръв .

206

Анонимен

преди 2 години

Безумното бълбукане на пияни антиваксъри няма да спре ковида

205

айде бе

преди 2 години

Няма никаква логика. Вируса идва готов мутирал. И после се разпространява из цял свят без да мръдне. И после нов ,и пак. Няма логика. Има логика ако някой ги пуска и после се кефи. Хванете ги . Ама нещете. Щото са ви началници.

204

Анонимен

преди 2 години

Тези дни забелязвам промяна в прическата на професорката, няма как, вече е телевизионна звезда.

203

гост

преди 2 години

ваксъри като започнете да си отключвате къщата с ключовете за колата тогава и аз ще се ваксинрирам ако може това да се нарече ваксина

202

В.

преди 2 години

Дърбан, Южна Африка е населен с Индийци още от началото на от 20-ти век. Целият район са мигранти докарани за работна ръка. Милиони. Те са част от Британския зона на благополучие. Нищо чудно да развиват делта+, което между другото не ме интересува.

201

Иван

преди 2 години

Европа не е затворила границите си, днес полет от Южна Африка е донесъл със себе си 30 позитивни с новия вирус в Германия, пратени са за домашна карантина за 14 дни. С други думи нищо не е затворено. Искат да ни уморят, затова не затварят. Интерконтиненталните полети отдавна трябваше да са забранени.

200

Анонимен

преди 2 години

Всички лекари станали професори! А тази и тя е откачила вече. Този налудничав поглед, който е извадила от лаене по студиата, няма да и донесе нищо добро!

199

Анонимен

преди 2 години

Кво става тука бе професор до професор ?

198

Чудя се

преди 2 години

От два дни уж е мутацията, но тази вече знае, че повтаря и само млади хора се заразяват. Пълни тъпотии. Тази не става за агитаторка.

197

Че кога

преди 2 години

се пръкна мутанта, кога успяха да стигнат до тоя извод? Както казва Витанов: Възможни са няколко сценария.

196

Анонимен

преди 2 години

Имам комшиика която няма химия лекарство което да не е пила тя е болна и то много болна знае имената на всички професори, лекари и сестри болницата и е вторият дом като чуят за нея лекари бягат с триста но тя е упорита каже ли, че е болна няма назад ваксина антибиотици лекарства всякакви блъска здраво а всъщност и няма нищо.За това, че не се учудвам, че има толкова мераклии за ваксини най вероятно ШЗО знаят за това заболяване сред хората и ги ползват такива като остриета да прокарват пропаганда

195

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха, ха, майтап. Че старите вируси извтряха като ГЕРБ.

194

Анонимен

преди 2 години

задава се нова вълна от ковид. нови 10000 антиваксърски трупа в България

193

До 217

преди 2 години

Не се натискам да влизам в болница. Мен точно джипито ме излекува с правилните съвети по телефона / и нещо от мен си/.

192

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Високата смъртност тука е от това че възрастните са пас А Мънгъра каза ,че ваксинацията трябва от тях да започне и второ ,че тука поради разбита здравна система ни лекуват по домовете докато който няма късмет го разбие от всякъде и търси спасение във болница там пък го питат ( най нахално ) защо чак сега идва и че вече е късно ,като че ли са паднали от МАРС и накрая тука модерно лечение е късно да се приложи и човека си заминава .Рано в болница тука влиза само връзкар другия първо при джипито

191

Ми то

преди 2 години

ВСИЧКО В СЗО Е СЪС ЗОБАВЕНА РЕАКЦИЯ! ТАМ ДОРИ ГЛАВНИЯТ ИМ ШЕФ НЕ Е ЛЕКАР!!!! МОТАТ ГО КАКТО СИ ЩАТ! Защото Неслучайно е така!

190

Анонимен

преди 2 години

На безсимптомните ще кажа че не са се разминали с вируса.Ще БОЛЕДУВАТ на един по-късен етап.Единствените защитени са ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ !!!Всички останали са със статус "Ч камилата, я камиларя" !!!!!!