58

ученото си е учено

преди 2 години

Аз се чудя какво гръмна като се канех да точа кори за баница,а то защото съм смесила брашно със въздух.Гениална си госпожо министър.

57

сбъркана работа

преди 2 години

Баби,бабиии,не си за тая длъжност,ходи си преподавай архитектурата.

56

Кико

преди 2 години

Какво прозрение,какъв интелект е нужен за да стигнеш до нужното умозаключение! Но да те питам, колко време се вари компот от джанки?

55

Абе

преди 2 години

И вие сте голям пожар ! Само Бойко пожарникарят ще ви оправи, но първо ще понаправите някоя-друга беля !

54

Гошо

преди 2 години

До Майоращом не го знаеш ,трябва да си смениш името Не върви да се правиш на военен Е така може да прочетеш примерно за взрива на мелниците в Минеаполис 19ти век и още редица подобни

53

Асан

преди 2 години

Комитова шумкарка и пожарникарка .... 2 къщи за гости е забърсала с европачки :)))

52

Огнян

преди 2 години

Тези хора са отишли в Истанбул да си купят евтини подаръци. За празниците какъв по-подходящ за деца и близки от фойерверк ! Евтини красиви батерии с вълшебни цветове да се радват и комшии. Най-различни модели почти без пари.

51

Майора

преди 2 години

Абе Комитова ти голям специалист се извъди! Не знаех че брашно при досег с кислород води до взрив! Тогава би трябвало да не вдем хляб и мекици че ще се взривим! А колкото до поддръжката на магистрали и пътища ти взе парите от Хемус , които потънаха незнайно къде и спря парите на фирмите за поддръжка! Така че пределно всно е заради кого не се правят и поддържат пътища и теглят заеми за не знам къде?

50

Анонимен

преди 2 години

Защо за дим,взрив,пожар трябва да се блъсне автобус в ограждение щот от място на събитието на СРМ журналисти се видя в план ситуацията от пътната обстановка на пътя с пътните платна с отбивката за спиране на протежението на целия тоз участък с огражденията разделящи насрещните движения с остров разграничаващ потоците където бе тоз автобус,почти до края на изхода от отбивката с мантинела успоредна по посока на платното за движение разделени от остров с маркировка и остров с нея с падналите опори.

49

до 64

преди 2 години

Нищо не могат да направят. Само ти ли не си разбрал, че официално отсечката няма акт 16, тоест не е пусната?

48

Анонимен

преди 2 години

Антихриста Гешев!! Този мръсен джихадист стои зад ужаса на Струма

47

Анонимен

преди 2 години

Ще се опитаме... да форсираме тази фирма да си завърши проекта..)))Тази фирма си е свършила работа,, което са констатирали контролните ограни и затова отсечката е пусната.Подържането на пътя е работа на АПи, да са подменили светлоотразителите на мантинелите да са поставили знаци на пътя и. т.н.Фирмата ли е разрешил скорост до 120км.?След такива изказвания фирмите строили пътя може да съдят такива като Комитова които уронват престижа им.

46

ответен удар

преди 2 години

По документи ""това не нито магистрала,нито скоростен път""??? Ами то и рейсът ""по документи"" не е влизал в България - тогава?????? Той даже и от РСМ не е излизал документално.........

45

IQ 3.14

преди 2 години

тоест, служебната на служба не е особено компетентна понеже е била цял живот директор на водопад, но се чувства длъжна да изкаже експертно мнение с колкото речников запас е останал след ваканцуването с инфекционисти на мостика.

44

IQ 3.14

преди 2 години

един приятел пита как ТПБ на сгради се отнася към "експертно" становище по отношение на пътна инфраструктура и метеорологична обстановка. а, също, и пожара дали възниква бързо, или се разпространява бързо.

43

Анонимен

преди 2 години

Въобще автобуса не трябвало да се движи в маркираното поле с ширината на една пътна лента за движение,но не за движение на ПТС защото им е забранено,а е предназначено за служебен транспорт за ремонтни-поддържащи дейности в участъка с дължина достатъчно дълга,като за остров с такива очертания и съответстващо маркиране за тази цел,което е удължено извън ограждението мантинела включена в острова на цялото му протежение за вход и изход на отбивка за кратка почивка за която е можел да отбие на входа.

42

До 51

преди 2 години

Точно.Автобусът се е превърнала в горяща нафтова печка.А нафтова печка може да се запали и клечка кибрит.Понял,дръвнико?!

41

Развигор

преди 2 години

Комитова да беше станала пожарникар щом от пожари разбираш. Пак не си знаела за проблемите по магистралите и пътищата. Че за какво си тогава министър. Подай си оставка и дай път на знаещи и можещи, а не послушни и оправдаващи се

40

Анонимен

преди 2 години

ако са носили пълни газови бутилки за готвене.от искренето на мантинелата.

39

Анонимен

преди 2 години

Пътувал съм много из Европа. През 2000 за първи път и автобуса спря последно в 21 часа за почивка-след това не спря никъде нито за минута през цялата нощ до 6 ч сутринта. От Барселона до Франция съм пътувал 3 пъти за последните 5 години и автобусите не спряха нито един път през ноща. От Валенсия до Франция съм пътувал също с автобус 2 пъти, но нито един път не спряха през цялата нощ. Защо в България спират международни автобуси в 3 часа посред нощ на отбивки или бензиностанции? Това е рисковано.