18

съсъсстанишев

преди 2 години

Станишев и царя да ги изгорят на кладата трябва! Те са виновни за този участък!

17

Анонимен

преди 2 години

От ферибота Оряхово-Враца.Толква е стеснен,че два тира за да се разминат ,единият трябва да навлезе в канавката Там най често стават челни удари.

16

Анонимен

преди 2 години

На всякъде!!!

15

с чували

преди 2 години

Комитова обра парите и се готви да си ходи

14

Анонимен

преди 2 години

Всяка агенция с администрацията си е ОПГ . Парите не стигат до които трябва. Коня е зад каруцата. По крадливо от агенция е холдинга.

13

Анонимен

преди 2 години

Това не е правилният въпрос. Правилният въпрос къде е онази агенция за пътна безопасност или както и беше името? Къде е калинката-шефка, която цяла седмица не каза нито дума. Гербаджиите я направиха тази агенция 2018г. след трагедията в Своге. какво е свършила тази агенция за тези години или само едни наши калинки са вземали заплати.

12

защо

преди 2 години

Комитова защо спря договорите за поддръжка? Защо все още Комитова се спотайва и не подписва заповед за проверка, констатиране и обезопасяване на опасните участъци? Защо още не е наредила АПИ да спазят закона и да сложат нови, светещи котешки очи, светеща маркировка, указателни табели на 2 км и на 200 преди всяка отбивка и т.н.?

11

Читател

преди 2 години

Имаме най скъпите и най лоши пътища в Европа факт питайте кратуната защо.

10

Същото е и с

преди 2 години

наскоро ремонтираният участък от пътя между Кнежа и Искър!Макар и не главен път или магистрала,по-тъмно,с този нов, черен асфалт е страшно и опасно!Снощи минах от там,независимо,че пътят с сравнително прав и добре познат,без маркировка е ужасно,както и на много други места от републиканската пътна мрежа!Толкова ли АПИ нямат пари за боя,нали за това плащаме тол-такси или чакаме поредната трагедия на пътя за да започнем да търсим виновни и искаме оставки?!?

9

факт

преди 2 години

за тия дето се мислят за безсмъртни няма безопасни участъци . лошото е че и невинни стават жертви .

8

Анонимен

преди 2 години

За безразсъдни драйвъри навсякъде е опасно, даже и по селските пътища. Този участък ,дето се удари автобуса си стои там над 15г. като е толкова опасен как пък никой досега не се удари там? Очевидно той е карал твърде бързо, освен това и валеше... Така че стига под вола теле. А и никой не е обяснил как така тоя автобус се самозапалва и изгаря за броени минути. Уж бил нов, уж имал противопожарни системи... Хората не загинаха от удара, а от пожара

7

Краси

преди 2 години

Опсни участъци по този широк,асфалтиран път НЯ-***!Има некадърни и самонадеяни шофьори.Албанецът или е заспал,или си е отклонил вниманието !

6

АПИ

преди 2 години

А къде са безопастните? Дори и децата знаят, че на Тиквата, комисионната беше 50%. Е как да има качествени пътища, като половината пари са откраднати?... Е няма как!

5

Анонимен

преди 2 години

Опасния участък е само един и дори е обозначен с табели. На влизане в опасния участък се вижда табелата "Добре дошли в България", а на края на участъка надписа "България" на табелата е задраскан...

4

Захо

преди 2 години

Само да попитам,има ли безопасни,места по магистрали,пътища с предплатени винетки, многото прехвалени строежи,магистрали,пътища и какво ли още не от славната чета на крадците предани на Бойко Методиев Борисов?Така ще бъде поне още за времето от две петилетки!Който много крал,е другите ще теглят дълго!

3

Анонимен

преди 2 години

Като за начало, отдел КАТеричоци, царете на рушветчилъка и мурафетчийството трябва да се разтури незабавно. Никъде е галактиката няма такива безполезни за обществото,търкалящи се по храсталаци и канавки, потомствени шуробадженакорушветчийски лапачи първа категория труд.

2

Зевзек

преди 2 години

Българина по подразбиране кара като безсмъртен така че за него всички пътища са опасни.

1

Анонимен

преди 2 години

Комитова и фигуранта, питайте, отклони парите за пътища в червените каси.