20

Майстора

преди 2 години

Вече приказките станаха унизително елементарни, явно понеже само най-големите наивници останаха да слушат с отворена зад маската уста. В Африка не се "ваксинират" - ами ето, оттам тръгна "нов вариант"! Хората в източна Европа не щат да се бодат срещу ковидгрип - ама "новия вариант" е толкова още много по-опасен, сега вече ама наистина трябва? Нидерландия пртестират здраво - ето, там кацнаха два товара заразени! Хехее като видя човек който вярва на съчиненията и изпитвам отвращение и съжаление.

19

Анонимен

преди 2 години

Бас държа, че сега ще извадят от ръкава някоя мега ваксина и ще ни принудят да я купуваме и да я слагаме уж доброволно. Смешници. А знаете ли че в САЩ съдят Пфайзер и искат да покаже цялата документация на ваксината. А ония отговорили че трябва да я четат 55 г! Ройтерс пита как документи дето ще се четата 55г са прочетени за 5 дни и е издадено разрешение на ваксината. Вижте материалите от преди 2 дни. Странно е че тук не пишат за тоя скандал. Ройтерс. Информирайте се!

18

Valpet

преди 2 години

Научно установена закономерност е, че колкото по-заразен (бързо разпространяващ се) е един вирус, толкова той е по-малко болестотворен. Факт! Ковид-алармистите и ковид-вакси активистите, рано или късно ще бъдат съдени за нанесени вреди на човечеството!

17

Анонимен

преди 2 години

Съвсем случайно там имаше масови протести и застреляни от полицията :)

16

Анонимен

преди 2 години

Мда. Старите ваксини нямали никакъв ефект върху новия дзвер, но Урсула вчера истерично крещеше ваксинирайте се! Защо? За да не изхвърлят свещената течност дето не я щем. Но пък не я дадоха на бедна Африка. А тя ни даде онмикрон, въпреки че там хич няма пик на заболеваемостта. Интересно, нали?

15

Мнение

преди 2 години

От Нидерландия утре нашите ангали ще го домъкнат и тука кръстосващи неспирно до там и обратно!

14

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Новата измишльотина лети! Представлението продължава! Страшни мутации ще очароват и запленят публиката!

13

Анонимен

преди 2 години

И? Ваксините не предпазват, какво да направим? Или ще се разболеем или не. Защо трябва да всявате паника, като никой и нищо не може да спре вируси, грипове и тн?

12

Анонимен

преди 2 години

Отново всяване на шок, паника и ужас!И отново ваксинации заради мутанта.

11

хмм

преди 2 години

Почва пропагандата за новия измислен щам. След две седмици ще направят локдауни.

10

Анонимен

преди 2 години

Полетите трябва да се забранят навсякъде по света!

9

Анонимен

преди 2 години

Е така е. Ония преди са внасяли златото и диамантите на Африка в кралството си, сега си внасят онмикрони. Живи и здрави да са. А нашинките да изискват пср тест на всеки дошъл от Холандия без значение от зеления сертификат. И задължително карантина 10 дни. Но проверявана моля. Не като миналата година.

8

Анонимен

преди 2 години

Сега гледам Армения имат едва 15% ваксинирани и всичко е наред. Няма препълнени болници, мощен спад на заразените. Както и в Босна. Явно в неваксините страни всичко се нормализира.

7

Demonaz

преди 2 години

Хммм,а нали имаше и щам от сомалия. И сега уау ще се окаже,че ваксините ще помогнат пак стига да се набучите. Кой още вярва на тоя цирк? В римските махали върви ли боцкането,а ?

6

Анонимен

преди 2 години

Балъци да почнат да пристигат в Европа през България, тук ще минат само с антигенен тест, който не засича мутацията и с предписание за ПСР след 10- тият ден, но само ако са български граждани, ако са чужденци ке могат да си пътуват из Европа как им кеф.

5

Анонимен

преди 2 години

Вече се е разпространила новата мутация.

4

Анонимен

преди 2 години

Ами внасяме си я в Европа... Кой да ни е виновен.

3

Анонимен

преди 2 години

Щом там ще са ясни до 2 седмици-в България ще са ясни резултатите до 2 години.

2

Анонимен

преди 2 години

И България ще кацне мутацията.

1

Анонимен

преди 2 години

Качваш се здрав, някой решава, че си болен, щото те тества с някакъв уред. И новината е за пропагандиране е готова.