Снимка: БГНЕС

Нидерландските здравни власти съобщиха въз основа на първи резултати от направени тестове, че вероятно десетки пасажери на два полета с около 600 пътници, пристигнали през вчерашния ден на амстердамското летище Схипхол от Южна Африка, са с COVID-19.

Още по темата

Тестовете са им направени от нидерландските здравни власти на летището, след като са пристигнали, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Резултатите от новия вариант на коронавируса може да са ясни до две седмици.

 

Коментари Напиши коментар

85

Неочаквано тъп

преди 1 месец

Едните и другите са прекалено много за територията която обитават. Требва разреждане чрез смърт от Covid. Едните са 16млн.на 2,5 по малко площ от България. Другите са 60млн. концентрирана в 1/3 оттериторията им. Едните пушат трева, другите Ройбойс, ние го пием кат чай. Требва яко разреждане

84

Nemo

преди 1 месец

Във медицинските книги пише,че ваксина не се поставя по време на пандемия,защото вируса мутира...Е резултата го виждаме.Този вирус няма да си иде скоро благодарение на ваксините и тези,които се ваксинират

83

Анонимен

преди 1 месец

Да не забравяме ,че всички експерименти се правят в Южна Африка. То робство няма ама им бодат каквото им падне. Да ви е познато?