60

Анонимен

преди 2 години

Нормално е, предвид това, че са слезли от клоните.

59

Анонимен

преди 2 години

"славянин: Ама те знаят ли че са с коронавирус, че да се сбогуват с близките си!?" ------------------ Там не умират със стотици като у нас. Лекуват ги и ги изписват.

58

До 64

преди 2 години

Е, по-назад са в Ботсвана от България с техните 20% напълно ваксинирани и 37,6% с поне една доза. Ваксинираните българските граждани са 1,75 милиона в България и още над 2 милиона в чужбина. Това колко процента са?

57

Анонимен

преди 2 години

600 пътници в самолета и от тях десетки неваксинирани и всичките с Ковид-19.

56

Д-р Хаус до #55

преди 2 години

Какви " руснаци" те гонят бе тикве.... ник???

55

До 60

преди 2 години

В Ботсвана ваксинацията е по-напред от тази в България. Направи справка!

54

славянин

преди 2 години

Ама те знаят ли че са с коронавирус, че да се сбогуват с близките си!?

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Не прави виртуални заключения в стил "Бай Гешо на кило сливовица в селската кръчма" !И аз го изкарах март 2020 и преди 1 месец дадох положителен тест. Не бързай с изводите!! Ще го караш пак. 100% гаранция.

52

Анонимен

преди 2 години

Всеки нов щам и мутация ли искаш да преболедуваш? Ти мозък имаш ли изобщо???

51

Анонимен

преди 2 години

Британския вариант възникна преди да влязат в употреба ваксините. Гадния делта възникна в Индия, когато те пламнаха в заразата и още не бяха почнали ваксинацията. Сега тая гад възникна в неваксинирана Ботсуана. Ако целият свят се беше ваксинирал, нямаше да се продължава тоя ад. Никога няма да се отървем от тоя ковид.

50

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявайте, вируса вече се е разпространил.Човечеството участва в комедиен серила "Запушвам пробит язовир с пясък".ПРЕБОЛЕДУВАНЕ ще спре вируса а не ваксини, хапчета и т.н.

49

АнонимеН

преди 2 години

БОЦ ГЕЙТ/С: КОЛКОТО БЪРЗО АЗ РЕША!!! ЩЕ НАМАЖА ЕВРОТО С НОВИЯ ЩАМ И ЩЕ ГО ПУСНА СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО! САМО ЗА МЕСЕЦ ЩЕ Е ПРЕВЗЕЛ КОЯТО И ДА Е ДЪРЖАВА ОТ ЕС РАБОТЕЩА НА ЕВРО! ОМИКРОН ИМА 2 ЦЕЛИ, ДА ЗАДЪЛЖИ ВСИЧКИ ДА БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ ОЩЕ ОТ РАЖДАНЕТО ИМ И ПРЕВАКСИНИРАНИ И ВАКСИНИРАНИ ОТНОВО СРЕЩУ НОВИЯ ЩАМ :D ПЛЮС БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ ДА ПЛАТЯТ ВАКСИНИТЕ НА БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ ЗА ДА СПРАТ ЗАРАЗАТА! ДОСТАТЪЧНО МИЛИАРДИ НАДАДОХ ЗА ЗАВОДИ И ВАКСИНИ, ВРЕМЕ Е ДРУГ ДА СЕ БРЪКНЕ И ДА ПЛАТИ СМЕТКАТА!

48

До 57

преди 2 години

Отиди в Нидерландия и виж с очите си колко е жалка. Да не се изненадаш колко жалка о жалНа е България...пълна с умници, дето филосфстват над третата чаша сливовица с шпек на вестника, и още не може да си оправи радиатора, дето му капе. Ама нидерландците били жалки хаха

47

Жан Валжан

преди 2 години

Да се радваме, ако е само омикрон! ЮАР е популярна секс.с дестинация сред холандците. За 100 ранда са се отгърмяли, да ги проверят и за Ебола и денге.

46

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "Ние се затваряме със съгласието на Брюксел," Ние се затваряме, защото така сме решили. Брюксел няма нищо общо, въпреки приказките на Кацаров. А Кацаров ги говори тези приказки, защото отсега нататък тактиката на ДС под ръководството на руснаците за отдалечаването ни от ЕС, е свързана с прехвърлянето на отговорност за всичко, което не се харесва или не е популярно, на "Брюксел". Но ти тази тактика я познаваш отдавна.

45

Анонимен

преди 2 години

Нидерландия в момента е най - жалката държава в света.Ваксинирани до дупка,но затворени.В същото време приемат полети от ЮАР..Е няма такава простотия.За да правиш това трябва да си ***..

44

37

преди 2 години

Нищо не ти разбрах от коментара, неграмотно животно.

43

Анонимен

преди 2 години

Да се радват, че въобще са кацнали по правилния начин, с пилота вакса!

42

Христо Христов

преди 2 години

Уелкъм в ес демокрацията, африканци!Ние се затваряме със съгласието на Брюксел, но вие не се притеснявайте и идвайте!

41

Без коментар

преди 2 години

https://dnes.bg/koronavirus/2021/11/18/bil-geits-s-prognoza-krai-na-covid-pandemiiata-prez-liatoto.510889Всичко е случайност - само дето цялата източно-азиятска философия учи, че няма нищо смучайно на този свят, а всичко е следствие .....Как този човек винаги знае предварително какви "случайности" ще се сбъднат ???Можеби ттрябва да го обявим за месия - е да, ама не е! Колкото повече одъртява толкова повече простотии прави.