8

Анонимен

преди 2 години

Храните, които забавят стареенето са тези, които НЕ изяждаме. Лечебното въздържане от храна и вода е най-бързо действащата подмладяваща прпцедура!

7

До 6:

преди 2 години

Съгласен съм с теб. Едно допълнение. В статията пише да се яде сьомга (салмон на английски). Това може да е било истина преди 20 години. Сега сьомгата на паразара е силно токсична храна защото идва от ферми за риби и е хранена с отрови и антибиотици.

6

Анонимен

преди 2 години

Диетоложката е забравила най-хубавият и полезен плод - ябълката!Нито дума и за орехите! Не споменава и боровинките! За истинското (а не натъпкано със сухо мляко и палмово масло) българско овче кисело мляко - ни дума, ни вопъл, ни стон! Яжте изброените от мен продукти, вместо аспержи и авокадо! Гарантирам по-бавно стареене и доста по-спестен портфейл!

5

Анонимен

преди 2 години

Ей ся почвам да нагъвам аспержи на килограм! Относно богатите на витамин К храни - внимавайте, хапвайки ги в изобилие, да не се споминете от ТРОМБОЗА!

4

Анонимен

преди 2 години

Значи затова у нас авокадото е толкова скъпо! Едно авокадо, изхвърляш грамадната костилка и наздраве - струва ти 2 кила месо! Месото е вредно, авокадото - полезно! Мислят за здравето ни! Между другото, дървото авокадо се нуждае от много вода, с която могат да се напоят други култури! Много алчно дърво!

3

Експерт

преди 2 години

Единствената храна която забавя процеса на остаряване е bananas and plum tree.

2

Анонимен

преди 2 години

Във всеки случай авокадото не е от тези храни.

1

Анонимен

преди 2 години

Спирате да ядете и никога няма да остареете. Ще се преселите в безсмъртен свят в който няма болка мъка нито старост.