216

Анонимен

преди 2 години

Кого си мислите, че заблуждавате? Никой не се е изплашил от поредната ви виртуална ***.отия. Напротив, смеем ви се. Не знам какви манипулатори сте, но би трябвало досега да си дадете сметка, че един ластик можеш да го опъваш само до определено време, после се къса.

215

Qanon

преди 2 години

235, съгласен съм!

214

Истината

преди 2 години

Аз съм за ваксините но истиските.Примерно тази против малария или тетаност работи .Слагаш я и не те хваща болест.А този експеремтален продук го слагаш и пак може да се разболееш.Така че ако стане истинска ваксината ше си я боцна .

213

До 232

преди 2 години

Хахахаха

212

Qanon

преди 2 години

И как точно новия щам уплаши света? Богатите, начело с *** Гейтс, си направиха continuous integration на вируса си. Интересно ми е защо богатите не се ваксинират с "ваксините" за простосмъртни?!

211

Ачо Ковида

преди 2 години

Какво се знае дотук?Знае се, че никой не е снимал на микроскоп Нещото.Знае се, че не е направена вирус-изолация и вирус-типизация на нищо.Знае се, че тестовете са ментета, пълнещи виртуалната статистика.Знае се, че сезонните грипове изчезнаха от статистиката и ги преименуваха на Нещото.Знае се, че вярващите в Нещото са последователи на религиозен ковидиален култ.Знае се още, че Ангел Кунчев след показно с трета инжекция вече втори месец никой не му е виждал очите

210

XCX

преди 2 години

Най-най заразният щам е фарма-политико мафията в световен мащаб.

209

Анонимен

преди 2 години

Измислят все нови и нови начини, за да тормозят/подчиняват обикновения човек с цел превръщането му в роб.И най-шибаното: "ама това е за ваше добро"Демагогия с цел грабеж на N-та степен."Горките" Хитлер, Гьобелс и Сталин биха се обърнали в гробовете си от завист.

208

Ани Салич Лудата

преди 2 години

Антиваксърите ще ни вкарат в лагери за превъзпитание. Ако не се пречупим - ще ни евтаназират най-законно и легално. Това е комунизъм. В Китай вече го правят. Скоро и тук. На мен не ми дреме - аз съм гъвкав. Мога да се правя на луд, вие обаче няма да издържите.

207

има вирОс

преди 2 години

Да, има вирОс. Но не е чак толкова страшно. Експлоатират ви, прокарват модерен комунизъм. Явно трилионерите от САЩ са се светнали, че комунизмът е най-работещата система. След като Си Дзипин ги би като мече в дувар.

206

xi

преди 2 години

кси това е първото име на владетеля на Китай. Ако не бъркам нещо.

205

Какво се знае ли?

преди 2 години

Ами знае се със сигурност, че първите пациенти в които е открит, са до един напълно ваксинирани. И че СЗО за да го кръсти, пропусна следващата буква от гръцката азбука "Xi" а направо прескочи на "Omicron"! За да не се раздразнят господарите им от ККП. ....А всичко от статията са слагачески спекулации само и откровени неистини.

204

Анонимен

преди 2 години

Д-р Анджелик Котзи (или както там се произнася "Angelique Coetzee"), председател на южноафриканската асоциация по медицина, се чуди на реакцията на "западния" свят:- Всичко е спекулация на този етап. [Вирусът] се пренася бързо, но случаите срещани до момента са изключително леки. Възможно е след две седмици да съм на друго мнение, но това е което наблюдаваме в момента. Така че, разтревожени ли сме сериозно? Не. Заинтересовани сме и наблюдаваме какво се случва. Много шум, но защо? TheGuardian

203

Черни чували Коледа

преди 2 години

Нека да видим трупове и черни чували вместо Коледа.

202

име

преди 2 години

Кой дава прякори на тези вируси? Искам да знам кой е. Или кои.

201

Анонимен

преди 2 години

Хората излезнаха на протести масови в Европа и изведнъж им спретнаха омникрона, това се знае дотук

200

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Около себе си не виждам никой уплашен. Хората си поемат пиенето и се разхождат без маски навред. Прокуратурата да се самосезира за пускане на внушаващи паника слухове. Турско-еврейски маnaфи!

199

Червен вирус

преди 2 години

Как определиха какъв е цвета на вируса? Аз съм пpoст анти-ваксър и не разбирам. Може ли някой умен ваксър да ми обясни?

198

...

преди 2 години

Може да е уплашил хипохондриците, на нормалните нищо ни няма

197

НАГЛАСЕНА РАБОТА

преди 2 години

"Новия" коронавирус идва тъкмо навреме - още много малко и щеше да лъсне истината за ефективността на т.нар. "ваксини" за короната. То всъщност се видя на къде рязко тръгнаха нещата - на масово заболяване и нарастване на хоспитализациите и смъртните случаи сред ваксинираните индивиди. Е сега поне ще има оправдание за ситуацията, нарича се ОМИКРОН.