156

Баба Спаска

преди 2 години

Деца, моля събирайте Зелените Сертификати с изтекъл срок, баба да ги ползва в тоалетната, че нема пари за тоалетна хартия баби, пенцията е малка!

155

Скоро ще отпадне

преди 2 години

Зелен или какъв и да е цвят никаква полза от тоя сертификат няма причини да съществува. Ваксините виждаме пробивите растат тоест двойно и тройно ваксинирани се разболяват влизат в болници и умират там и този процент само расте.

154

Анонимен

преди 2 години

Време е да заравим за пореднот деление, на което се вързахме. Отново. Време е да си припомним, че сме единствено и само Човеци. Неваксинирани, ваксинирани - да ги изметем барабар със сертификатите, повишаването на цените на основни стоки, ел. енергия и стремежа им да ни заробят още повече.

153

Лекар

преди 2 години

Абе хора,не разбрахте ли че това е здравен фашизъм!!!Тука няма значение ваксиниран или не за тези които го направиха!!!Аз се надявах че поне Западна Европа ще се вдигне та и ние да се сетим.Ама не!!!Пишете си коментарите и не излизате на площадите!!!Полза няма.Тези "режисьори" ще си правят каквото им скимне и докогато те решат!!!Ваксините,с изключение на китайската,Спутник и кубинската Абдала са чисто експериментални отрови с частици от най-различни вируси плюс много вредни стабилизатори!!!

152

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНеподчинението? Че никой не те кара да се подчиняваш, а да си миеш ръцете и да не си разнасяш плюнките. Аман от разбирачи. Подчинението, както ти си го разбираш само ще удължи положението, та вервай си..

151

Анонимен

преди 2 години

"Зеленият сертификат: От безсрочен, до валиден 9 месеца, а защо?"................... Защото трябва да има междинна стъпка до следващата - задължително бодене на всеки 6 месеца. Интересно, дали ще им се получи да постигнат игла през 3 месеца - повсеместно, на докарани до безволево послушание вакса-роби, или ще се стигне до патаклами...

150

Анонимен

преди 2 години

Хахахха тук сте само ***, не се ваксинирайте като не искате, защо злобеете така??

149

Анонимен

преди 2 години

"Вие си разправяйте че ваксините не са хубави и че няма да се ваксинирате! И днес, събота дълги опашки от желаещи уплашени антиваксърове да са ваксинирват!!!" ====================== Дълги опашки, вярно, ама... в медийните заглавия и, съответно - в промитите мозъци на такива като теб. А в РЕАЛНОСТТА - в събота само към 6 000 сложени ваксини (данни от официалния сайт). Тия нищожни бройки за цялата страна с "дълги опашки от желаещи да се ваксинирВат" не стават, мой човек.

148

Калки

преди 2 години

Засега ваксините бяха сравнително безвредни. Целта е хората да свикнат да се боцкат. И тогава . . . в един момент ще ги боцнат с нещо . . . и ще се разреши въпроса с пренаселването на планетата.

147

Вируслав

преди 2 години

"Зеленият сертификат: От безсрочен, до валиден 9 месеца, а защо?"-- Отговора е лесен и официално документира. При откриването на последната вирусна модификация с поредната гръцка буква "Xi", всички от първите констатирани пациенти са напълно ваксинирани. Подобно бе е и положението с Делтата. И не 9 месеца, а тези с сертификати да избършат на Фаучи .....потното чело.

146

Анонимен

преди 2 години

Няма фалшив сертификат, след като е издаден от практикуващ/лицензиран лекар.

145

Анонимен

преди 2 години

оми кроми, айде ако обичате анулирайте сертификатите на набоцаните - не искам около мен да се разхождат потенциални заразоносители

144

Анонимен

преди 2 години

Затова бързаха тука, че да не видим какво ще стане там - ако човек знае, че няма да се свърши с една или две игли доста ще се замисли, особено ако го прави не от страх а по принуда. Хипоходриците така или иначр вече се набодоха

143

Анонимен

преди 2 години

Вчера си купих зелен паспорт за 20лв и то съвсем законно, издадоха ми касова бележка. Казва се Passпорт Scotch.

142

Анонимен

преди 2 години

Не знам колко осъзнават в каква матрица ни вкарват на постоянен контрол, следене, подслушване, домашни арести, подчинение, отнемане на правото на свободно придвижване , работа и социални контакти.Всичко се командва от едно място. Злото настъпва доста агресивно, единственото спасение е неподчинението. Купуването на зеления сертификат само стимулира злото да репресира онези, които не желаят да се подчинят.Онези набодените са официално предатели срещъ човечеството.

141

Анонимен

преди 2 години

Искам само да вметна, че аз човек починал от мовид не познавам. Движа се между няколко държави (с оглед на работата ми), имам стотици познати и никой никъде не е изкарал болестта по-различно от грип, с или без разните му усложнения. И за този в.ирус искат цялото световно население да се инжектира неппекъснато с разни съмнителни химикали? Който има глава на раменете си и не е програмирана да приема авторитета сляпо-нека мисли!

140

Анонимен

преди 2 години

Поменете ми думата - всеки месец ще ви карат да се ваксинирате!!! Купете си клоунските дрехи, защото ще свършат!!!!

139

Анонимен

преди 2 години

Как от този страшен вирус не стигат до лош край тези от върховете, а все хората страдат. Изтрепа възрастните ни роднини и взе да пада възрастта, това как да си обясним. В България хората над 80 г. са обречени, те не излизат живи от болниците, а им плащат по 1000 лв. на уж лекуващите, за какво? Оправдания хиляди. Повечето хора загубили близък са бясни на безхаберното и безотговорно поведение като тръгнеш от тел.112 и стигнеш до болниците.

138

до 156

преди 2 години

преди месец имаше "ламбда".

137

А сега ваксинирани -

преди 2 години

ЧЕСТИТО! В най-скоро време ще дойдете на нашия хал - на хала на неваксинираните! И тъй, тенденцията е: тези псевдо сертификати да имат срок на годност около месец, а може да ги приравнят и до срока на годност на PCR-теста! Няма страшно - продължавайте да се боцкате! Следват четвърта, пета ....и т.н. - през седмица да се боцкате!... или на всеки два-три дни!