19

Анонимен

преди 2 години

Там шиптарите всички са зодия стрелец.

18

Изприщина

преди 2 години

Тези в Кокосово американците им направиха държава, за сметка на сръбска територия, с което поставиха ново начало на позатихналата вражда. На американците им трябва противопоставяне и напрежение, а не мир. Иначе къде ще си пращат флотите и самолетите да продават мир? Не го ли разбрахте?

17

дедо Ташунко

преди 2 години

Жалко за тези загинали хора.

16

Истина ли

преди 2 години

Кой анексира сръбска територия за да създафе Косово?

15

българин

преди 2 години

За да бъде новината ясна , трябва да напишете какъв е еноса на жертвите - сърби или косовари ! Това е особено важно , когато се случва нещо в Косово !

14

Loop

преди 2 години

Това е тотален оффтопик , обаче тук някой е писал за траките , определено и доказано сме наследили местните народи (траки) независимо от къде сме дошли , време е догмите на комунизма да се разрушкат , когато мине поколението мумии в БАН , ще започне да се изучава темата.

13

Loop

преди 2 години

Културни особености ? Иван Костов направи едно добро , не се поддаде на натискаи не пусна слбанци у нас , иначе аз лично смятам , че който посегне на деца трябвада бъде ликвидиран на място без съд , човек паднал толкова ниско няма какво да даде насврта и обшеството , доти да е луд , и лудите разбират от дърво.

12

до 14

преди 2 години

на никакви трако-келти не си наследник.. стига фантазии.. а Косово с 90% албанско население е сръбско в сънищата на Сърбия...а както знаем сънищата нямат много общо с реалността

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Косово е Сръбско. Нормализация в Косово може да има единствено ако тази земя,която плаче за своят народ бъде отново Сръбска. Сърбите са най-добрите ни съседи и само човек,който директно не е общувал със сърби не знае,че те ни обичат. Такова ще е и бъдещето - една федерална държава заедно с Франция,Италия,Ирландия,Белгия,Уелс,Южна Швейцария,Шотландия,Словения,Полша,Хърватско и Румъния. Ние сме наследници на Трако-Келтите .

10

Анонимен

преди 2 години

Само че не казватче убитите са християни. Това е важна подробност в тази война на етническа основа разбулена ит ФАЩ. Те искат да разцепят и съответно да контролират Балканите.

9

Хахаха

преди 2 години

Това е сръбска работа ... само сърбин и сърбомани стрелят, палят и убиват деца.

8

Анонимен

преди 2 години

РАЗБОР НА СТАТИЯ - откъс от български за осми клас, начално образование!Екшънът се разиграл в село Глочане. БРАВО НА АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕВОД! При стрелбата са починали трима души, съобщиха медии от Прищина. СТРАШНО ОТВАРЯНЕ - медии от Прищина - ЗА ДА СПАЗИМ КАРУЦАРСКИЯ СЛЕНГ!Очевидци разказват, че жертвите са двама ученции и шофьора на автобуса. КОЙ ТИ ДАДЕ ДИПЛОМА ПО БЪЛГАРСКИ ПРАВОПИС БЕ ученции НЕ ЩАСТЛИВЕЦ?

7

Анонимен

преди 2 години

Пък при нас в Сливенско четирима известни откриха стрелба и преследваха двама известни.Убиха единия.Значи в Косово е по-спокойно.

6

Кокосово

преди 2 години

Местните индианци са нападнали дилижанса.

5

Анонимен

преди 2 години

Ето за къде са били експлозивите превозвани от турция.

4

трябва6е

преди 2 години

отдавна да ти е ясно че враждата не е от вчера за утре а завинаги

3

наи

преди 2 години

вече в мадицинската мафия брза помощ поне кажи какво ми сложи в чая

2

Totenkopf

преди 2 години

Починали или убити, колкото и да налагате джендърския си новоговор, няма да успеете, защото нямате умствен капацитет за това, Еролчо

1

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде дебнат психопати.