19

ПроСоТо

преди 2 години

абе тия хора никога ли не са се разболявали,никога ли не са си мислили,че денят им е последен,та са ЧАКАЛИ "коковида" да им "ОТВОРИ ОЧИТЕ" за "приоритетите" в живота?!...Нещо ептян изтрещяха с тая "корона"...

18

Анонимен

преди 2 години

...и само за сравнение - когато почине някой близък пак си подреждаш приоритетите! какви са тези раздуваници пак с туй вирусче!!! ____________________ Ами аз изгубих над 10 мои близки/приятели точно от "туй вирусче". След няколко дни полагаме 1 г. на една от тях. Радвайте се на живота и без *** коментари.

17

ПИПИ

преди 2 години

Изведнъж не ми пука какво мисли тази......

16

Анонимен

преди 2 години

Гостуването е за да си изложи приоритетите жената, или да събере публила за концерт? Концертите как намаляват трагедиите с ковид? Нека си направят вечереинка по БНт, който иска от техните набори ще ги гледа

15

Майничка

преди 2 години

Тая навремето бухаше мuнeтu на главната във филибето сега от екрана пренарежда приоритети.

14

ля ля

преди 2 години

като видя леопарди и настръхвам - камо ли зелени! що за кукунделщина - и само за сравнение - когато почине някой близък пак си подреждаш приоритетите! какви са тези раздуваници пак с туй вирусче!!!

13

Анонимен

преди 2 години

'Казваш, от корона не умират хиляди?' ---- умират хиляди... пенсионери и новите млади чиито гени са мешани с африканска, арабска и китайска кръв.

12

Анонимен

преди 2 години

'много трудно, бавно и дълго е възстановяването от болестта' --- аз го прекарах точно за 2 дни. 31 г. 140 кг съм.

11

Анонимен

преди 2 години

Още от райската градина сатана обещава да направи хората свободни. Всички революции ,социални учения, доктрини и идеологии искали да ни направят свободни.Бягайте от всеки, който иска да ви прави свободни и иска да ви освобождава!

10

Глупости!

преди 2 години

Лек грип! Ако един грип ви пренарежда приоритетите...то не си заслужава да говорим за вас!

9

Върбан

преди 2 години

Свободата е най важна, запомнихте ли? После пак се пробвайте да казвате какво другите трябва да правят със себе си.

8

Анонимен

преди 2 години

Рекламира си концерта и се прави на политкоректна, за да не я закачат.

7

До 2

преди 2 години

Казваш, от корона не умират хиляди?

6

До 5

преди 2 години

Ама, естествено. За такива като теб все нещо не се връзва.

5

Анонимен

преди 2 години

Жената изглежда много добре за нейните 70 години. И да е правила опъване на бръчки, е много по-фино и естествен от 20 годишните кифли, приличащи до една на силиконови кукли с джуки ставащи само за едно.Това, че говори за трудно възстановяване от ковид не омаловажава мъката на загиналите в тази или други катастрофи. Ни вдига лозуниги, нито казва нещо излишно. Ако беше казала, че е прекарала тежък грип, никой нямаше да подскача като ожилен.

4

Анонимен

преди 2 години

Това РЕКЛАМА ли е?Не говори въобще за симптомите , как се е разболяла? Нещо не се връзва

3

Анонимен

преди 2 години

Ако беше спортувала повечко на времето и не ходеше да ти опъват...бръчките, щеше да го прекараш без да усетиш. Какво, врачките ли не познаха?

2

Анонимен

преди 2 години

Поредното рекламно лице на короната.Хиляди умират от РАК, катастрофи, инсулти и инфаркти, тая седнала да се жалва от една пневмония.

1

Анонимен

преди 2 години

Ох, айде и тая жива да я ожалиш, трудно и бавно било възстановяването, а питате ли хората след катастрофи, след операции или други инциденти? Айде, слезте на земята, спрете го малко това ТВ и се вземете в ръце. То прекарването на вируса от цялата пландемия ще е най-безобидното нещо.