83

Мен

преди 2 години

Не пазарувам по интернет защото не харесвам дадено нещо да го вида само на картинка. Отделно много трудно си намирам дрехи и обувки и не купувам без да пробвам. Знам че има опция преглед и връщане но за дрехи и обувки само в магазин. Други неща без да съм ги видял на живо не.както се казва око да види ръка да пипне. Може и съм поръчвал но нещо точно определено което знам какво е

82

Анонимен

преди 2 години

От 10 години пазарувам онлайн от порцеланова чаша за чай до сървър за 14 000лв. Не съм имал никакви проблеми. Покупките ми за дома са над 90% онлайн.

81

Анонимен

преди 2 години

Е затова има наложен платеж и опция за оглед преди да платиш. Отваряш пакета, виждаш стоката, не ти харесва, казваш мерси чао.

80

Анонимен

преди 2 години

Средната възраст на населението в България е доста висока. Не знам как можеш да накараш един 65+ годишен човек да пазарува онлайн.

79

Анонимен

преди 2 години

Пазаруването онлайн е супер, но само от търговци и с физически магазини! Ако нещо не е наред - има къде да отидеш да се разправяш.

78

никога

преди 2 години

Никога онлайн пазаруване! Не се знае каква стока-менте ще ти пробутат или какъв боклyк ще ти доставят. Върви после, че търси на кого да се оплачеш, ако се наложи рекламация. По-друго е да купиш от определен магазин. Пък и предпочитам само три вида плащане: кеш, в брой или на ръка . . .

77

Анонимен

преди 2 години

В момента куриерските фирми работят с удължено работно време, бусовете хвърчат и още не успяват да доставят поръчките от преди 10 дни. Та така със слабото онлайн пазаруване.

76

Анонимен

преди 2 години

До Емигранти Ти си много заблуден. информацията ти е стара. Коя общинска или държавна услуга, такса или данък не можеш да платиш онлайн?

75

та така

преди 2 години

Много българи получават пари под масата. Кеш. Някакси не върви данъчните да знаят, че си на 800лв заплата, пък да имаш онлайн покупки за 1000лв.

74

Абдал Хамал

преди 2 години

То ако хамалуването беше изгодно, всички евреи щяха да са хамали.

73

Да бе да

преди 2 години

Какво онлайн пазаруване, какви високи технологии? Българинът ползва две копчета на дистанционното на телевизора, вие с онлайн търговия го занимавате.

72

Анонимен

преди 2 години

Един път плащаш 7.5 да ти доставят, после ако го върнеш още 7.5! Алоооооуууу!

71

Анонимен

преди 2 години

Каква бедност, бе? Един *** хамал взима 2000 лева!!!! Къде живеете вие? Не пристаят ни онлайн магазини, ни доставчици!

70

Анонимен

преди 2 години

Заради безумните цени на доставките!!! Как защо???? Не може да те тричат със 7.50 за доставка! Ама я се ш байте!

69

Не!

преди 2 години

Заради измами и затруднен процес при ракламции и обезщетяване. Щом могат да изхарчат за един ден 300 лв. за пазаруване във физически магазин => и онлайн.

68

House M.D.

преди 2 години

Причината е в недоверието, а не в бедността.

67

ТестКит &#128065

преди 2 години

То едвам се оправиха да се преброят онлайн, а пазаруването е доста по-сложно, онлайн банкиране 3DS код, вече и e-PIN, нямат шанс да си поръчат и нещо безплатно

66

Анонимен

преди 2 години

Бедност? НЕ! Не може да бъде! Ние пазаруваме малко щото какво да си купи човек, който има всичко. Ние живеем най-охолно от целия свят. Това не е вярно. Питайте всеки и ще ви каже. Беден българин няма. Това са митове и легенди за бедния българин. Ако не вярвате вижте статистиката за средна заплата - вечно расте, или пък питайте Бате Бойко и управниците да ви разкажат как сме цъфнали и вързали!

65

Н1

преди 2 години

За една джентълменска ножка, дамаска, седеф, автоматична, 100 Е, шведският доставчик ти взема 50 Е за доставка. Или за БМВ 2002, М 1:18, от бругаро. Хайде ти ми кажи бедност ли е или нещо друго.

64

Анонимен

преди 2 години

Не виждам проблем, виждам само много пари . . . за развойна дейност! Ббаллъци! Това е като вица за оптимиста и песимиста - чашата е полипълна или полупразна!