12

веднага

преди 2 години

по 5- 6 ваксини още!

11

(-_-)

преди 2 години

Ми то стари варианти отдавна няма. Практически вируса мутира много по-бързо от разработката на нови препарати и това винаги е било така.. Да де, ама ние инвестирахме едни пари и сега независимо от всичко трябва да продадем ваксините, нищо, че нямат отдавна ефект..

10

Анонимен

преди 2 години

И защо "може" ?! То това е почти сигурно, гледайки какво става в ЕВропа. Страни с ваксинации над 60% от населението, Португалия е с 86% даже, в момента има сериозен бум на заразените. Т.е. ясно е какво става. Ваксините почти не действат. Това го установи Израел в мащабно проучване. Там ваксинираха само с Пфайзер и доказаха, че тя има ефективност 39 % за новата Делта мутация и то само 6 месеца ! Така че, ясно е , че с ваксини не може да се достигне колективен имунитет и да спре епидемията

9

Бay

преди 2 години

дано не станат популярни новите.

8

Анонимен

преди 2 години

Какво ли ще измислят още мъчителите, но и техните дни са преброени. Хритианството е на-разпространената религия в света с най-много последователи.

7

Анонимен

преди 2 години

Постоянните мутации говорят за биотероризъм.

6

Анонимен

преди 2 години

от сутринта този сайт планомерно работи за всяване нова психоза и срещу ваксините. Това е май четвъртата статия за днес. Вярно че антиваксурството вдига рейтинга но нещата имат граници и държавата дреме отново.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1. И това го твърдите на базата на кои независими проучвания?

4

Анонимен

преди 2 години

Известни са краткосрочните ефекти от ваксините. И то с доста изкривена статистика. За средносрочните и дългосрочните ефекти предстои да видим.

3

Мда

преди 2 години

Добър ден, како Николинке.. явно това измъдриха за нова линия..Ваксините не действат срещу "новия" вариант /не, че действат срещу "стария"/, ще трябва нови да се разработват и бият...Егаси промивката! И така ще е докато намерят нов начин за тормоз...

2

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Опаааа......честито на вскснатите стигнали до бустерката!

1

Анонимен

преди 2 години

Време е за ъпгрейт. И пак отначало. Това е резултата от неваксинирането. Преди Индия, сега Африка бълва мутации.