11

Инженерка:

преди 2 години

ПРЕДЛАГАМ, НА ВСЯКО МЯСТО, КЪДЕТО ИМА ПТП СЪС ЗАГИНАЛИ ДА СЕ СЛАГА НИСКО СПЕЦИАЛЕН ЗНАК "ЖЕРТВИ"

10

за неразбралите

преди 2 години

Цитирания институт за пътна безопасност е НПО и е крайно време журналисти и министър комитова да го знаят това. Тяхното мнение, като неправителствена организация тежи точно толкова, колкото на всеки редови гражданин и НЕ е задължаващо за никого. Не отричам, че имат експерти, но не всички са с образование свързано с транспорт и пътища, и е доста подвеждащо всички да ги титуловат "експерти по пътна безопасност".

9

LosHo

преди 2 години

Тези само си придават важност! Съгласен съм, че пътищата ни не са немски аутобани, но пък точно това място проблемът с катастрофата НЕ Е била лошата маркировка или липсата на такава! Водачът на автобуса е ЗАСПАЛ и се е блъснал! Ако не беше заспал сега нямаше да има такава наистина голяма трагедия и може би още десетки години това място щеше да си остане без промяна! Сега каква точно е причината автобусът да се запали ... е много трудно за доказване при липса на свидетели и 100% изгорял автобус

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6То и при Вакарел на АМ Тракия стават често катастрофи. Да не гледаме каква е причината, а да праскаме едни 60км/ч ограниченмие, а тикво? Преди две три седмици на прав участък,със слабо натоварено движение, една кака с мини преди отбивката за Вакарел закачи автомобила пред нея и стана мазало! Пътя винове? Дай да сложим 60,50,40? Колко спазаме ограничението в посока Бургас при отбивката за Момин проход? Ами да се вземат книжки, свалят номера и ефективно да се събитат санкциите!

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6Специ, и Комитова потвърди, че настилката е добра. И една камара експерти те светнаха, че габаритите са за магистрала! Осовата линия е подновявана. Маркировката на"острова" е зацапана след началото си от масло от таралясници и каучук от тарикати, дето сечат завоя. Мантинелите са от 2007-***! 120 не ги е сложила"тиквата", а на Радев поддръжника Станишев! Той реже лентичката на31.12.2007.Има снимки.Та не знам"тиквата"с какво ти е виновен! А какво превозвал буса Чашков и РР да кажа!

6

Анонимен

преди 2 години

На едно и също място,в случая завой стават катастрофи на всеки три месеца и ушев вика Радко е. Отделно кой знае колко са прикрити. А някой знае ли тиквата защо наслага знаци 120 на път който е нищо и кой натегач му уйдиса на неуката глава.

5

???

преди 2 години

А в останалите участъци на магистралата по колко катастрофи има за последните три години? Пак ли по 10 катастрофи или по повече?

4

Тръмп

преди 2 години

Тая статия за трети път я публикувате

3

Да бе

преди 2 години

Стига, Бойко е виновен...

2

Алекс

преди 2 години

Минавал съм през този участък многократно и ако се движиш със съобразена скорост,няма нищо опасно.Мантинелите са си свършили работата.Автобусът не е навлязъл в мястото за почивка и при ударите в мантинелите не е получил сериозни повреди.Трагедията е в следствие на пожара предизвикан от превозвания бензин или лесно запалим химикал.

1

...

преди 2 години

А Асфалт паша продължава да обвинява други за ситуацията...