381

Справедлива кредитна

преди 2 години

Здравейте,готов за хора с добра основа, но в същото време с липса на способности. Без забавено плащане. Заемите до заплата могат да бъдат изчерпани своевременно,след получаване на финансиране.Помагаме и на фирми, пенсионери и пенсионери.https://web.facebook/keabibanqueПоща 📤: keabibankplatform***gmail

380

Tuba

преди 2 години

В дядо мраз е истината.

379

Лиза

преди 2 години

Отвратително,чак нямам думи!Гнус!!!!!!Заради това натрапване отвсякъде, намразих подобни хора с различна сексуална ориентация....

378

Анонимен

преди 2 години

Вие още вярвате, че с избори си решавате бъдещето, та не е учудващо, че вярвате и в Дядо Коледа. Понеже не съществува, няма и как да е гей. А рекламата е само за вярващите в чудеса. Като в т.нар. анадолско инвитро..

377

Педо Беър

преди 2 години

Всяка година по Коледа го играя Дядо Коледа някъде, тази година е в мол Варна, що дечица минават през скута ми, направо му завиждам на истинският, да има всички деца по света, направо не мога да повярвам че е в състояние да обърне резбата

376

Анонимен

преди 2 години

Дядо Коледа е светлина, в която вярваме на чудеса. Е, това е чудо, закриване на света! Ваксините съвсем ги повредиха тия изчадия на сатаната. Светът става размирен. Мирът е нарушен. Историята казва че мир идва след в... а. ББОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

375

Анонимен

преди 2 години

След 10г няма да си сигурен кой е мъж и кой жена

374

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантоажендатски ценности така жарко рекламирани от бившия президент Плевналиев

373

Либераст мултикултур

преди 2 години

Носи ли памперс норвежкият дядо Мраз? Или от широкия му рек тум капят богатства, докато ходи и като кихне?

372

марко

преди 2 години

Да очакваме ли сега и жълт сертификат за задължителна принадлежност ЛГБТ за достъп до обществени места и молове?

371

манафърфорий

преди 2 години

Искам утре репортаж по БНТ и БНТ ХД з а добро утро деца

370

Анонимен

преди 2 години

При комунизма различните ги чакаше бой и унижение

369

Анонимен

преди 2 години

Тези удариха дъното

368

Край

преди 2 години

Дядо Коледа може да е гей. Може да обича и джудетата и елените. Но дядо Мраз си обича Снежанка.

367

Анонимен

преди 2 години

Аз като човек, прекарал голяма част от детството си преди 89 година, наричам ги спокойните, радостни години, все още си празнувам Дядо Мраз.

366

Анонимен

преди 2 години

Очакваните скоро,реклама в която дядо Коледа е педофил и затова обича децата,а това е напълно нормално и допустимо.След това почти сигурно ще бъде доказано,че Исус Христос е гей и даже е флиртувал с разбойника разпънат до него.

365

Дедо

преди 2 години

Чеси празнуваме Коледа без дедо Коледа !

364

Анонимен

преди 2 години

Дядо Коледа е измислен от Кока Кола,тук има заблудени,койтомго свързват с религиятя.Няма нищо общо.Само Кола Кола може да се сърдят,но е и ние.А според мен той наистина е гей.

363

Тежък пропуск

преди 2 години

Как е възможно пощите да проявят такава въпиюща дискриминация?Дядо Коледа е в хомоафера само с един мъж,и то бял и съдейки по наглосаксонското име гравитиращ около християнството.Ами къде са цветните му приятели-черни,червени,кафяви и жълти,мюсюлмани,индуисти и др?Защо не са си една топла разюздана компания,пък да привлекат и дечица в обща сексигра?Що за дискриминация?Що за пропуск във възпитанието на подрастващите,кой ще ги подготвя да се учат на всякакви перверзии?

362

Зрелостник

преди 2 години

До До Цент: Западът е изпята песен отдавна.