22

Бг-терикат

преди 2 години

На анцунга и маратонките ми пише "Made in Germany" на етикета. Този факт ме прави VIP-особа и не ми позволява да пазарувам евтино. Какъв териката си ако не се похвалиш, че си платил скъпо (дори ако няма какво да ядеш след това)?

21

До 25

преди 2 години

Правилно, не ходи. Стой си на пейката пред панелката и си свиркай.

20

Анонимен

преди 2 години

За хората от пограничните райони и тези с двойното гражданство е нормално да ходят да пазаруват в Турция.Но да се прави реклама от туристическа фирма от Хасково е жалка работа.Аз няма от София да хукна да си вадя международен паспорт за да ида до Одрин за банани,нафта и прах за паране ако ще и по 1 стотинка да са.

19

Ани

преди 2 години

Чекой ви е казал, че стоките са с лошо качество... Който е ходил, той знае. Зависи от къде и какво купувате. Напвротив, всичко е в пъти по-качествено и вкусно от у нас. Да, ходя често и пазарувам с кеф, евтиния до шия! Первол си купих например за 5 лв., повтарям за 5 лв.. Днес го гледам същия в магазин в БГ - същата разфасовка за същите пранета пак турски - 17 лв... Нещо!?

18

Анонимен

преди 2 години

Няма нормален Българин, който да се блъска по пазарите в Турция за няколко лева и за стока с лошо качество. Там ходят само мюсюлмани и се правят на бедни.

17

Ss

преди 2 години

Значи за лекарствата ОК. За зеленчуците и плодовете да кажа, че там се пръскат с хербициди които са забранени в ЕС. Дрехите са добре само, че марковите са на същите пари. За перилните препарати не са толкова концентрирани колкото трябва да са за пазара в ЕС.

16

mery

преди 2 години

Тази статия ми звучи като реклама на Турция на еднодневните екскурзии до там. Мисля, че достатъчно по цял ден облъчвате пенсионерите с турските сериали та сега по време на пандемия да ги пратите на евтин пазар там.

15

Анонимен

преди 2 години

върнаха ни в най бедните години в 90те. чакаме мутрите да почнат да бият по офиси и магазини и да върнат и рекета.

14

Анонимен

преди 2 години

До тук ни докараха хунтата на Фигуранта, тази държава няма бъдеще с Р.Овч., Р.Гечев и Е.Масларова и болните фантазии на ПП които идея си нямат какво трябва да се прави спешно и какво дългосрочно. Иначе Турция е много красива страна с култура и традиции, никъде другаде не посрещ така, ходете си в Гърция бе ***, то Фигуранта вие си го избрахте.

13

Ами

преди 2 години

Нормалните хора не ходят в Турция, а пoмаците по традиция се раждат без мозък, така че това е положението, за съжаление!

12

CriticusMagnus

преди 2 години

Рашков къде е сега с акцията за проверка на недекларирани стоко, лекарства и други? Автобуси сега не вървят ли? Или свършиха изборите и му мина любовта към родината...

11

Воленчо Сидерягов

преди 2 години

Ей що не казахте за тая далавера по рано?Утре паля волгата и отивам в Едирне на пазар.

10

Бойко Ибрика

преди 2 години

Аатакаа, дойдохме ли си на думата? Видяхте защо подмивах Ердоганчо? Жертвах се за вас да може да си пазарите евтино, ама май е напразно, защото ми го турихте с 200 на изборите.

9

Анонимен

преди 2 години

И никой не пита защо произведени в ЕС лекарства в Турция се продават 4 пъти по-евтино...

8

и те така

преди 2 години

жалка картинка . лука и кафето по ефтини в турция и отиваме да пълним торбите :) а може и некоя и друга туба с бензин да си купим .

7

Едни със маски...

преди 2 години

други с бурки и фереджета.

6

СС

преди 2 години

До 1 Защо изобщо трябва да правиш нещо? И защо изобщо това се коментира, това някаква новина ли е? Хората ще пазаруват където си искат. И швейцарците ходят в близките германски градове да пазарузат, защото там е по-евтино. Къде е новината и кое е ненормалното, че да се смеем, или да плачем. Сега като се почне едно наричане, че тези, които ходят в Одрин били Н`ам кви си. Кой знае какво станало, че и статия по темата! По-важни теми няма ли!

5

Киро

преди 2 години

Чакаме после жертвите на магистралата. Уфтси

4

Атаман Сирко

преди 2 години

Дори и имбесилите трябва да се забавляват по някакъв начин, тава жигерите също .!.

3

До 2

преди 2 години

Гласовете пак ли ти говорят???