60

Анонимен

преди 2 години

8 жертви над 80 години и 7 над 70, това са 15те жертви в Португалия. Затова и бустер за тях,защото ваксината не им дава нужният имунитет, поради слабата им имунна система. Иначе за страната - системата работи добре,храната е хубава,климатът е хубав, приятелствата ги има, може да си щастлив без да си особено богат ...

59

Анонимен

преди 2 години

Новото нормално за абонатите на Бигфарма е маска, игла и бъркане в носа до гроб! За мафията новото нормално е тотален контрол на населението и милиони долари печалба за секунда!

58

InHouse M.D.

преди 2 години

Ваксинирани пациенти под 55 в болниците ИМА! При нас лежат мъж на 39г. и жена на 41г... Говорим за Корона вирус...

57

Анонимен

преди 2 години

А някой уж забравиха за вируса,да ама той не иска да ги забрави!

56

Анонимен

преди 2 години

Тия дето се разболяват наново са единици.

55

Анонимен

преди 2 години

Мангъра само не отчете, че може да се разболяваш всяка година наново....

54

Анонимен

преди 2 години

И кои са ГAHьoВциTe сега?? Ааа???

53

Анонимен

преди 2 години

Ех мечтииии,а някои вярваха и още вярват,че всичко ще бъде както беше!Мечтите са безплатни,ама раята трябва да бъде укротена-как,ами явно тоя вирус е идеалният вариант!

52

Анонимен

преди 2 години

Ваксината при възрастните хора не произвежда достатъчно силен имунитет, защото са възрастни и имунната им система вече е много по слаба. Ваксинирани хора под 55 в болниците няма. Говорим за корона вирус, ефективни ваксини за тях няма. Всяка година нов щам, но ако намалява вероятността да умрат с 30% на 4 млн души в една 10 млн страна , си струва да се направи каквото е възможно.

51

той

преди 2 години

И накрая пак опираме до Мангъра, какво ви каза вируса ще премине през всички и който оцелее ще има имунитет други ще загинат. Всеки трябва да го изкара ако ще и 10 бустера да си сложи. Ама никой не го слуша и го изкарват какъв ли не.....

50

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха, ха, .... нали забравиха за пандемията!?! А при нас бройките спадат. Кои са тъпитe, a?

49

СС

преди 2 години

В Португалия умрелите са по-малко защото условията на живот са по добри тука от години няма нормално здравеопазване населението масово яде кофти храна, застаряващо население сме. Преди ковида бяхме първенци по умрели. Затова не ми сравнявайте сухи цифри. И да там наистина 15 може да са умрели от ковид и още 300 на ден от други неща, тука и тези от катастрофи ги пишат от ковид това изкривява реално нещата....

48

абе аджамия

преди 2 години

До Анонимен Алоо! "Португалецът"...що не вземеш да се откажеш от българското си гражданство...та да не се срамим от изказванията на такива като тебе. Нали .именно тази "дисциплина"..и "подчиненост" на т,н. Закон и Правила..ги докараха до тук. Уж са южняци..а май не са разбрали основния принцип по нашите ширини: " държавата не ти е приятел а враг...с когото трябва да се бориш". И ако нещо си постигнал..то е не благодарение на държавата,а ...въпреки нея.

47

Анонимен

преди 2 години

Поредните които вярваха,че след ваксинирането животът продължава по старомо!Е да ама не продължава!

46

Янко Антивакс

преди 2 години

Самодоволните тарикати които приветстваха сегрегацията и се фръцкаха със зелените си сертификатчета май изтеглиха късата клечка, а пък дългата им я набиха дълбоко в носа, чак до плоските им мозъчета! Ха честито!

45

Анонимен

преди 2 години

Португалия е живото доказателство, че ваксините не работят! Съжалявам за лошата новина, но и 10 бустера да си сложите това са фактите. В същото време преболедувалите не ги повтаря, а малкото които ги повтаря го карат леко, като обикновен грип.

44

Пенка Савова

преди 2 години

Аз съм Пенка Савова ,възрастна мома на 53 години ,неомъжена ,не съм спала с мъж от 23 години.Искам да споделя тревогите си .Снощи сънувах моя кумир Ангел Кунчев ,че протяга ръце към мене ,сякаш иска да ми каже нещо ,но стария ми будилник Слава почна да звъни и се събудих.Та въпросът ми към отговорните институци е - Кунчев жив ли е?Той ми даваше така нежност и топлота от малкия екран ,а аз от два месеца вече съм посърнала ,че не мога да го видя...

43

До50

преди 2 години

"Коментаторите"не затварят,те просто констатират,че и при сто процента ваксинирано население нещата не се случват,виж за жертвите си прав макар че техният брой почва да се увеличава седмица след пиковите стойности на заразяемост,така че да не бързаме още с изводите!

42

Анонимен

преди 2 години

50 като говориш за Португалия би ли ни казал какво е здравното обслужване там моля! Тестовете безплатни ли са? Какво е качеството на храната, която ядете там? Качеството на въздуха? Дали доболничната помощ работи? Имате ли лекари в малките населени места, а аптеки пак в селцата? Все едни въпроси, които отговарят защо де факто умират хората в България.

41

Анонимен

преди 2 години

За ваксоманиаците едно голямо ХАХАХАХА!!!!