36

помнещ

преди 2 години

Скрий се вече и замълчи Завинаги другарю бивш комунист!-:((( Другарят Борисов колегата ти замълча вече,но ти нямаш спирка а? -:((( Замълчете вече другари Бивши комунисти! Демокрацията в България дойде едва 32 г по късно след 1989 г! Има и такива като мен които гледахме 32 г как Бивши комунисти ни управляваха наричащи се "демократи" години тая до днес!!! Скрийте се вече!!!

35

Кацамунски

преди 2 години

съвсем е изперкал от злоба и завист. Той си мислеше, че като е *** на мафиота Борисов, ще бъде издигнат за президент, но не му се получи. Всичките му опорки и *** анализи са плод на манията му за величие, което си е психическо заболяване. Навърши 65 години, и веднага да бъде пенсиониран, вреди на студентите, а и замърсява с токсичност бг обществото. Всички като него, Плевнелиев, Тома Биков, Харизанов, А.Христова, А. Райчев, Огнян Минчев, Буруджиева и т.н. трябва да бъдат изолирани от ефира.

34

Обикновен гражданин

преди 2 години

Изборите минаха, потрошихме едни пари. Дано момчетата се справят. Чакаме цените да паднат и заплатите да растат. И по-скоро, че няма време.

33

Анонимен

преди 2 години

Много мазен и неприятен човек )

32

Анонимен

преди 2 години

Другарю БЛИЗАшки , ти отново закъсня в ориентацията откъде gyxa вятъра ! Сега друго не ти остава , освен да играеш ролята на плюеща кобра ...

31

Анонимен

преди 2 години

Що бе?Всичко ни е наред!Румбата свири,хоро се вие!Като махнат Гешев,Цацаров и на БНБ пей сърце!

30

Анонимен

преди 2 години

Да се махне 10%~нич плоския данък, защото е руски! От ЕС отдавна ни натискат да го вдигнем, време е да се вслушаме в гласа на естината.

29

българин

преди 2 години

Скрий се вече бивша Герберска мутро!

28

Анонимен

преди 2 години

още един жив политически труп. този заедно с плевнята и дебелака ал.йорданов се надпреварват да ръсят глупости от злоба и завист. можете само да го......!

27

професор

преди 2 години

Само за протокола , в случай че някой още не е разбрал - Всичко родено до 1990 г. си е мазни *** , и нищо друго не може да се очаква , кой каквото и да разправя !!

26

Алекс

преди 2 години

Обстановката изобщо не е объркана и несигурна.Много е вероятно да се състави коалиция,която да излъчи правителство.Настоящият президент спечели втори мандат със смазваща преднина.Изглежда Близнашки се е бутал да влезе в листите на ПП,не се е получило и затова прави това изказване.

25

До 20

преди 2 години

СУ от доста време е на ДПС. Парадокс, но най - големият и реномиран университет нас се управлява от единствената етническа и не българска партия, която е подвластна на чужди служби и интереси.

24

Близнашки

преди 2 години

Давам компетентни 0ценки, че искам да ми предложат пост ( пък така ще ми затворят устата).

23

Анонимен

преди 2 години

На този професор Его-то му мяра няма! Ама, моля Ви, г-н Близнашки! Поне в една Ваша медийна изява спрете за миг - хем Вие дъх ще си поемете, хем някой друг може да Ви похвали Ако има за какво.

22

Анонимен

преди 2 години

Близнашки и Гержиков някой помни ли какви избори са спечелили. Но дават акъл на Радев,

21

Даа

преди 2 години

Още от първите две изречения се разбира че е дошъл да плюе без да мисли , и за това не си заслужава слушането по-нататък !!! Пр.ст и елементарен - Нормално като за "професор" - Един от многото подобни в Бг които с лопата да ги ринеш , и те затова гравитираха окло Борисов , защото са си на същото ниво !!

20

Анонимен

преди 2 години

То стана на всички ясно че ДПС герб СДС и част от БСП е едно цяло. И трийсет години ни водеха за коса че уж има парламент и многопартийност. Всички са подчинени на едрия капитал . Затова сме на тоя хал . Бити бедни и е. другото не беше много весело.

19

Нещо

преди 2 години

това професорче нервно ми се вижда!

18

Анонимен

преди 2 години

Всичко е Дье Пье Сье и шъ гласува пак за Гюрджиков за Султан!

17

Бивш студент от ЮФ

преди 2 години

Това плашило ми беше асистент по Конст. право в СУ през уч. 1997/1998 г. Харесвахме го като човек, защото обичаше да се шегува, но като асистент - НЕ! Дискусиите му се състояха главно върху коментар на тогавашните управляващи. Беше се скъсал на всяко семинарно упражнения да намира и коментира недъзите на президента Желев.