37

Gancho

преди 2 години

Българска прогресивна линия??? Аман от линии водещи на никъде.

36

Лойко

преди 2 години

Този господин псевдо капацитет в качеството на какъв се изказва. Никога не е било ясно,що за специалист е /освен специалист по общи приказки/. Защо редовно се появява по различни студия? Подобни професионални безработни докога ще дават акъл ненужен никому.

35

Анонимен

преди 2 години

Коя тоя на снимката бря !!!

34

67

преди 2 години

Какви преговори. Разпределят се министерски кресла, постове в агенции и пр., места за председател и зам. председатели на НС, места в комисии в НС, автомобилен парк, а за народа пилешки фенери.

33

перко

преди 2 години

С едно изречение: Д.*** да ви е яко!

32

Като цяло

преди 2 години

Линията си е червена - на БСП.

31

БС

преди 2 години

Явно този господин въобще не разбира от ядрена енергетика, дори и Китай вече не прави такива централи. Той въобще Европеец ли е, или някъде от третия свят?

30

Зозо

преди 2 години

Здравейте роби на комунизма, радевата зима е близо..

29

Анонимен

преди 2 години

Ще има нови избори и шут за подмяната.

28

Анонимен

преди 2 години

Хората умират,а Резидентът свири и пее като Нерон пред горящия Рим.

27

Анонимен

преди 2 години

Ами да беше се събудил вчера,избори имаше тогава.Сега си *** 4 год.

26

анонимен

преди 2 години

Попаднахме в някакъв филм на ужасите, хорър, както казват англоезичните! Човек, престъпил закона реди министерства, преди това министър, незаконно издавал актове! Лигльо, чалга певец бистри образованието и на него ще проверим бъдещето на децата ни! Президент дрънка на китара, а жена му тропа хоро, в чест на "победата" си на изборите, на фона стотици умиращи всеки ден! На това кино се докарахме сами! Време е да се събудим!

25

Анонимен

преди 2 години

Румен Гечев - този не спря последните 4 години да пробутва премахването на плоския данък, понеже Герб го спираха. Дали сега няма да го огрее, пожелавам ви го - според него всеки с нормална заплата над 2000 лева е богат и трябва да плаща 20-30%, честито на успелите българи!

24

Анонимен

преди 2 години

Промяната с БКП в управлението. Тия ги разправяйте на някой друг. България залязва!

23

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Време не бива да се губи. Всяка дясна политика ще е катастрофална за Народ и Държава. Озаотяването на малцинствата,които се гаврят с България,споразумение с Китай за изграждане на електро-структури(в това число Белене), подготовка за щурма,който ни готвят бежанците,подготовка на персонализирани междудържавни отношения от военен и икономически характер преди разложението на ЕС,приемане на неутралитет спрямо Русия,САЩ,Турция,АрабиИзраел,,Русия,Германия и техните странни фашистки конфликти.

22

Алекс

преди 2 години

Правителство ще има,защото БСП,ДБ и ИТН са в низходяща тенденция.Ако се отиде на нови избори БСП ще има 5-6%,а ДБ и ИТН може и да не влязат.В настоящата ситуация всеки провалил сформирането на правителство е обречен на наказателен вот.

21

Затвор!

преди 2 години

Тиквата скоро ще се облекчава в цинкова кофа, сред верни приятели роми!

20

ЛОШО

преди 2 години

ЧЕ СТАРИ ОТ ДС ДОКАЗАНИ КРАДЦИ ЩЕ СА НОВАТА ПРОМЯНА ПАЗИ БОЖЕ РБ ОВЧАРОВ Е ЗА ЗАТВОРА А ТОЙ АКЪЛ ДАВА ЛЕЛЕ МАЛЕ ХАРАКИРИТО Е НАСРЕЩА

19

МАСКИТЕ или ОСТАВКА

преди 2 години

Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и н.е.г.ри да се гърчат в МИША дупка.

18

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия пирамиди, фараони и ФатмациЗа милиони! Махнете тая Чалга, бре!